Ekonomi /Det antikristliga systemet och Antikrist

 

     TRO PÅ GUD.

 

Världens ekonomier 

Av Rune J

Vänner i SamtalsForumet på Berndt Isaksson´s sida
Efter gårdagens Irland-bailout så vandrade trycket på PIIGS-ländernas finanser vidare under måndagen. Dagen har inneburit att tilltron till framför allt spanska men även italienska 10-års obligationer minska betydligt och kostnaden för spanska 10-åringar har stigit runt 15 punkter och nått upp till 5,35 procent i skrivande stund. Experter anser att Spanien når en kritisk nivå någonstans runt 7 procent. Den europiska finanskrisen är långt ifrån över, troligen befinner vi oss fortfarande på en förhållandevis lugn nivå.

Så här sa Joachim Fels, chefsekonom för den globala räntemarknaden på Morgan Stanley i en intervju för Bloomberg i förra veckan. Observera att reporten i slutet av inslaget frågar efter en person som eventuellt skulle ha kraften att reda ut problemen och få Europa tillbaks på banan igen. Fels svarar att den personen inte finns i dagsläget. Med andra ord Europa och hela världen väntar på DEN personen som är i kraft att få ”rätsida” på hela problematiken.

www.bloomberg.com/video/64761268

Dan 7:8 ”Men medan jag såg på hornen fick jag se hur ett annat horn sköt upp mellan dem, ett litet horn som stötte bort tre av de förra hornen. Det hornet hade ögon som liknade människoögon och en mun som talade skrytsamt.”

Upp 13:5-6 ” Och åt vilddjuret gavs en mun som talade stora och hädiska ord, och det fick makt att göra så i fyrtiotvå månader. Det öppnade sin mun för att häda Gud, för att häda hans namn och hans tabernakel, dem som bor i himlen.”http://berndtisaksson.dinstudio.se/guest_172.html

Mvh Rune

Och mina egna tankar …..Antikrist och Antikrists system   Var vakna!  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.