Edward Snowden avslöjar- ISIS ledare tränad av Israel (?)/Artikel

 

11476836ögaAntikristliga

I denna länk kan du läsa om: Edward Snowden avslöjar – ISIS ledare tränad av Israel

Läs mer: 

http://bakom-kulisserna.webnode.se/news/edward-snowden-avslojar-isis-ledare-tranad-av-israel/

Den amerikanske aktivisten Edward Snowden, som publicerat många hemligstämplade dokument, avslöjade att ledaren för ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, tränades av den israeliska terroristverksamheten Mossad i ett år.

Snowden bekräftar att det har funnits ett samarbete i underrättelsetjänsterna mellan tre länder, nämligen USA, Storbritannien och Israel. Syftet har varit att skapa en terrororganisation som ska locka extremister från hela världen på ett gemensamt ställe som man kallar för ”getingbo”.

Snowden har kunnat visa konfidentiella dokument från underrättelsetjänsterna att man har haft ett mål i sikte och det är skapa en modell enligt den gamla brittiska planen som kallas för ”getinbo’” och målet ska vara att skydda den sionistiska staten med hjälp av att skapa en grupp som består av en extremistisk ideologi som har noll tolerans mot andra grupper. Snowden menar att dem konfidentiella dokumenten innehåller en plan som går ut på att skapa en fiende som ska vara runt den sionistiska statens gränser men med vapen riktade mot alla som motsätter sig ”getinboets” existens.

De konfidentiella läckta dokumenten innehåller även detaljerad information om den påstådda ”Khalifat” och ledare för terrororganisationen ISIS, Abu Bakr Al-Bagdadi som bekräftar att han har genomgått en intensiv militärträning under ett helt år hos den sionistiska underrättelsetjänsten Mossad där den bland annat innehåll kurser i retorik och teologi.

Källa: Jomhouria.com, firstlook.org/theintercept, burathanews.com

*

cartoon bibel

Läs Bibeln, där står om de tider vi lever i

NamnlösMaria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.