DIGITALA FÄNGELSER/ Teknik m m

https://www.vaken.se/ett-digitalt-fangelse-byggs-runtomkring-dig/

SE: banned.videoEtt digitalt fängelse byggs runtomkring dig

https://banned.video/watch?id=64c5236dd7989e5d65472162

https://www.vaken.se/i-handerna-pa-storbankerna/

SE detta om vad som sker och vad som är planerat. Det är verkligen ingen rolig syn om planerna man ser på videos eller i artiklar, men vad göra? VÄNTA på Jesus. Det digitala tar ÖVER, det digitala skadar, det digitala är av ondo. AI är på full utveckling nu och allt annat som tillhör tekniken som skall FÖRSLAVA OSS!!

Ef 6:12Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna.

JA Det är ondskan som får värld och samhällen och människor på fall och i död.

Jes 57:1Den rättfärdige går under, men ingen bryr sig om det. Fromma människor rycks bort, utan att någon inser att den rättfärdige tas bort för att slippa ondskan.

Ja det finns mycket att fundera över i bibelverserna i bibeln, och våra liv som suckar och våndas på många olika vis. Vi är alla olika, men har många liknande bekymmer nu.

4 thoughts on “DIGITALA FÄNGELSER/ Teknik m m

 1. Hej Jaha OMNI läser hos mig? Hur märker du det? Dessa djurmarknader är ju helt galet fel, förstår inte hur man tänker ..? ATT det kommer epidemier är ju helt klart, vad skall de HITTA PÅ! HERREN har ju också sagt att det ska komma fruktansvärda plågor och annat. Tror pandemierna framöver bli otäcka och att man blir mycket hotfulla, kanske inte här men på andra ställen.
  /Maria

 2. Det verkar som om Omni läser din blogg.
  Expert orolig: ”Det kommer att utlösa nästa pandemi”
  Det är oroande att fladdermöss fortsätter att säljas på matmarknader i Indonesien. Hela processen från infångning till tillagning medför nämligen risker. Det säger Agus Setiyono, som forskar om infektioner och zoonoser i huvudstaden Jakarta.

  Djuren bär på många farliga patogener och kräver därför mycket noggrann hantering. Men människorna som handskas med fladdermössen har ofta inte den kunskapen, säger han.

  – Djurmarknader har en mycket stor spridningspotential. Jag skulle inte säga att det är en tidsinställd bomb, men nästa pandemi kommer att utlösas av mer kontakt mellan människor och vilda djur.

  -Vildjurets Rike?

 3. DET är så otäckt det som sker nu /META, ansikte/ FACEBOOK, och alla de andra namn på …..
  det står bl a i artikeln ……………………man upptäckt vilseledande budskap i projektets marknadsföring och att man samlade mer biodata än vad man sade officiellt.
  Men trots detta köar tusentals för att registrera sig. Bara dagar efter lanseringen värderades Worldcoin till 255 miljoner dollar.

  “Worldcoin är ett försök till global anpassning, resan kommer att bli utmanande och resultatet är osäkert.” Det skriver Sam Altman tillsammans med sin medgrundare Alex Blania i ett öppet brev om projektet.

  Det går verkligen framåt nu men bakåt, och det som sker nu med ‘HOTET emot Sverige’ är ju ett sätt att föra fram det digitala systemet m m.
  Hmmm
  /Maria

 4. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/darfor-vill-open-ai-s-grundare-scanna-din-iris

  Scanna ditt öga, din panna, ditt huvud, ditt ansikt.
  Kärt barn har många namn men de stämmer alla in på Uppenbarelseboken.

  Ingen kan köpa och sälja som inte scannar sitt ansikte (panna,ögon,haka).
  Ordet är Metophon (Meta) som betyder ansikte inte panna.
  Kära, kära,kära,kära svenskar ni är så lurade på alla plan.
  91,75% eller om det var 91,25% kommer att ta Vildjurets Märke,
  just i tron att det är bara i pannan du justerar och verifierar att du kan köpa och sälja..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.