Det onda och det goda /Ondska

Vintern är här ser det ut som..inget som jag gillar. Jag vill idag kommentera inlägget om parapsykologi och spiritism. Det är en sorg att veta att en del människor är så fast i detta, och tror att detta är något bra. I själva verket är det ju helt förkastligt att blanda sig in i sådana saker, och därför vill jag skriva om sådant för att varna människor.

Det har blivit mer och mer vanligt att man går in i sådana ockulta saker, och man vet inte hur farligt det är eller att Gud varnar för detta.  Det finns en andevärld, som vi inte skall ha något intresse för utan i stället sky som vi gör med pesten.

Djävulen vet precis hur han skall lura människor och göra dem illa, och därför är det så oerhört viktigt att man får kunskap om vad sådana saker som spiritualism och liknande hemska saker är.

“Hos dig må inte finnas någon som låter sin son eller dotter gå genom eld eller som befattar sig med trolldom eller teckentydning eller svartkonst eller häxeri, ingen som förehar besvärjelsekonster, ingen som frågar andar eller som är en spåman eller som söker råd hos de döda. Ty en styggelse för Herren är var och en som gör sådant, och för sådana styggelsers skull fördriver Herren, din Gud, dem för dig.” 5 Mos. 18:10-12.  

Tänk på dessa rader då du kanske känner dig NYFIKEN på att vilja veta något från “andra sidan”. Och jag måste säga att jag avskyr de program som går på TV om Medier eller liknande!! Se INTE på dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.