Det finns bara en Gud/ han är trofast i allt. Kärlek.

 

 

Jag tänkte nämna att Fredrik Reinfeldt eventuellt byter jobb..ja han skall ju kanske få ett toppjobb som EU-president…

….och jag kom att tänka på att:

Gud behandlar alla på samma sätt. Alla har vi olika positioner i samhället. En del är på botten och en del är i toppen. Vilken skillnad det kan vara.

Gud har inga favoriter-  vi är alla jämlika inför Gud, men det tror jag inte att våra politiker och andra höjdare har tänkt på. men det kommer ju en dag då de får tänka om….

*

Veckan har varit mycket givande och jag har lärt mycket, d v s Gud har visat mig på olika slags sanningar  som är så slående att man baxnar. Han har verkligen visat mig vem jag är och vad jag kan och hur han räddat mig, t ex denna veckan är jag så tagen av alla hans råd och stöd och kärlek så jag känner mig helt matt av kärlek. Jag menar att det också kallas för respekt. Vem är väl som han? Ingen.

Sjukhusbesöket idag  hos damen jag känner var så oerhört fint, och hon har lärt mig massor genom att bara ligga i sin sjukhussäng. Du som läser vet inte, men jag vet och jag är förundrad.  GUD ÄR GOD.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.