Det är så tryggt att gå med JESUS. Jesus evig seger vann! Evigt liv du får

Kristne sanger. TEKST :

Jesus, jeg ønsker å være Deg til behag med mitt liv. Jeg ønsker at andre må lære hva Du, Herre Jesus, kan gi. Et håp jeg har for min fremtid, at jeg aldri bort fra Deg går. Å, Jesus, bevar meg da alltid, til Himmelens land jeg får nå. Ja, Jesus, da skal jeg få se Deg, som en gang led døden for meg. Da skal jeg få takke Deg, Jesus, som elsker meg slik som jeg er.

Solbakkvartetten. TEKST :

Ved dagens gry Maria Magdalena sorgfull gikk til graven for å se sin Frelser kjær. Men der i morgensolens stråler hun oppleve fikk, at Han oppstandelsen og livet er. Å, si meg, hvorfor gråter du, når Jesus seier vant ? For deg og meg Han full forløsning fant. Så gå, min kjære venn, til Ham som alltid deg forstår. Han lever, Han som alle ting formår. Selv Peter som fornektet Ham fikk hilsen til seg sendt fra Ham som seiret over død og grav. I håpløshet og mørke ble en håpets stjerne tent, og han fikk se Guds store nådehav. På veien ut til Emmaus de to disipler gikk, de talte der om Jesus og Hans død. Men Jesus åpenbarte seg, Han åpnet deres blikk. All sorg forsvant da Han brøt livets brød.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.