Den sovande../Nöjda i samhället? / Infowars….

 

Artikel från:

http://www.infowars.se/2011/02/14/vad-ar-det-som-hander-med-sverige-2094873

Back to basic:

Är dom mest systemlojala medborgarna i landet nöjda med hur samhället ser ut idag? Dom som går till det härliga jobbet som dom lärt sig att älska för att få ihop till hyra, mat och räkningar. För visst kan det vara så att samhället format oss till att tänka på ett visst sätt? Ett sätt som ger oss ett lagom drägligt liv långt därnere i samhällshierarkin. Långt från beslutfattandets finrum och luxuösa leverne.

Om vi inte är nöjda med samhället som det ser ut idag. Ska vi inte då försöka komma med alternativa lösningar för framtiden istället för att låta dom som försatt oss i dagens situation skall få fortsätta bestämma över våra huvuden. Är det inte dags att börja ställa frågor och komma med förslag? Hur länge ska tv-program få styra vårt dagliga liv? Med minuten, let’s dance och andra mer eller mindre rena fördumningsprogram. Är tanken att programmen skall vara så dumma att vi ska känna oss smarta? Smarta nog för att inse att tro vi har kontroll över våra liv?

Där passar det att kasta in våra fasta utgifter, lån och amorteringar… Betänk din situation – är du fri? Har vi blivit slavar under konsumptionssamhället i ett ohållbart ekonomiskt system som bara gynnar eliten. Och tycker du samhället borde förändras?/

Jag har gett en kommentar till detta inlägg på deras sida och även varit inne på Dagen och lagt en kommentar om hur Alphakurserna behöver pengar- men man vet inte vad kurserna innehåller eller innebär. Vill man kontrollera det kan man gå in på www.bibelfokus.se  -Alpha

——

Var vaken! Se vad som händer! Människor sticker huvudet i sanden som en struts, eller bortser från fakta som är nödvändiga att förstå och ta tag i.! /Maria

2 thoughts on “Den sovande../Nöjda i samhället? / Infowars….

 1. Fantastiskt att man inte ser igenom allt detta. De länderna som nu ligger illa till, de skulle verkligen behöva revolution på ngt sätt, men det som händer nu kan inte vara rätt, men det följer bibelns ord.
  Mätta o glada kan de se ut över eländet där människor försöker att fatta vad det är som pågår och de är inte pålästa om vad som verkligen sker i deras länder, de tycker väl bara att ngt är “fel”. Javisst är det fel, och det kommer väl att sprida sig mer. Men vad gör de som kunde stoppa detta och göra ngt bra? NWO går framåt kan man säga.
  /Maria

 2. (Vilka revolterar? Och vem betalar?)

  I en artikel i NY Times igår stod det att Obama Administrationen beställt en rapport om samhällsutvecklingen i länder i Mellanöstern i somras. Egypten, Bahrain och Jemen nämndes som länder där det skulle vara dags för regimskiften. Jag tror inte att allt vi ser på TV är planerat att se ut just som det blir, och att USA ligger bakom allt! USA är en del av NWO däremot, och i det globala kommunitetet lämnas inga lösa trådar.

  De sk Färgrevolutionerna (sponsrade uppror för politiska syften) har vi haft sedan Balkankriget (Serbien). Sen kom färgrevolten till Ukraina (orange revolution), Georgien (rose revolution), Kirgisistan (Tulip revolution) den misslyckades i Iran förra året (den “gröna revolutionen”) och nu har den kommit till Mellanöstern i en löpeld.

  Vilka grupper ligger bakom färegrevolutionerna?

  Soros tankesmedjor och finanser, forskaren Sharp mfl, CIA, FN grupper, IMF/WB, NATO, think tanks (CFR, NED mfl) osv har här planerat för en ny demokratisk värld i kommande.

  Folket revolterar med hungriga magar och under auktoritärt förtryck.

  “Färgrevoltörerna” gör det vid strategiska runda bordssamtal på tankesmedjor och i diskreta samtal efter 3 rätter på Michelin-restaurangen med underbar utsikt över fältet.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Colour_revolution

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.