Den sovande människan / VAKNA.

 

*Tidstecknen visa, att Herren är nära, snart kommer Jesus igen! Böj dig för honom och giv honom ära, Snart kommer Jesus igen! */ Okänd, bearb av Lewi P

Nej människor vill inte alls böja sig! Det blir mer o mer  knepigheter både bland de otroende OCH i de kristna leden, en mycket stor oro och AVFALL, och vad pekar det på? Man känner inte Jesus!

Man känner inte Jesus då man känner att man måste gå in i NYANDLIGHETEN!

Hörde du programmet i dag i P1 om Nyandligheten? Det gjorde jag och min själ blev helt ledsen! Mitt hjärta ropade: VAD håller ni på med???

Retreater på Retreatcentret Berget, Mindfullness, Yoga och allehanda tokigheter. DET är inte från Gud. DET har INTE med Jesus att göra, DET har INTE med TRO, ÄKTA TRO att göra.

Snälla du som säger dig vara en troende på Jesus men som gå på all denna smörja, låt bli det, för det är till fördärv!

Nej, människor vill INTE böja sig, de går in i den nya andligheten-  och missar livet med Jesus och missar sitt återstående liv-  fortsätter de in i den soppan som jag nämner om nyandlighet så är det stor risk att man blir dömd av Gud.

__________________

*SLUMRANDE KRISTNA, o, hören det åter: Snart kommer Jesus igen! Redo blott var, när sig himlen upplåter. Snart kommer Jesus igen!* Bearb L P

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.