Den sovande människan/ väckelse?

 

Den sovande människan behöver höra ordet Väckelse och vad den skulle innebära

Den som går runt och inte längtar efter väckelsen och tycker att allt är lugnt och fint bara för att allt är lugnt i den utsträckningen att man är frälst, behöver vakna.

Jag längtar efter väckelse, i församlingarna

(rättelse 2011 av det jag skrev 2007)

Jag längtar efter stora ting. När människor får se de döva höra, och de blinda få synen, och de lama få kunna gå, då är det väckelse i SVERIGE och inte bara i andra länder.Då ser man att Jesus kan och vill göra under!

Jag längtar efter -samlingar-  fulla av människor som drar ned den helige Ande i sina samlingar så att det inte finns ett öga torrt eller en enda människa som inte darrar av hänförelse och kärlek till Gud. Jag vill se GLOBEN fyllas i stora dundrande möten och där människor får möta den levande Guden.

Utopi? Nej, verklighet i mitt inre. Verklighet i mina böner.

Gud behöver människor i bön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.