De sista/Ekonomi&beskattning/B Obama&Solana…

 

11/12-10  elvorochjanne.se

FN:s generalsekreterare vill ha en fundamental transformation av den globala världsekonomin. Förändringarna skall tydligen komma igenom en beskattning av utsläppen.

Ser vi en början emot ekonomin i uppenb 13 komma? >> Samtidigt varnar Vita Huset för en djupare ekonomisk kris >>

Detta ser ut som slutfasen för hela världen. Om ingen fred nåtts till April 2011 i Israel kommer man att implementera Solanas plan >> & >> & >> (Antikrist?)

8 thoughts on “De sista/Ekonomi&beskattning/B Obama&Solana…

 1. Hej Janne Ja jag vill svara: Jag väljer/har valt Kristus.Du har valt Kristus. OCH egentligen har vi inte valt honom- han har valt oss! Enligt Johannes 15:16 Tänk vilken nåd.

  Många människor är fångade i synden och vet inte att de kommer loss, blir befriade genom Jesu blod. Det finns mängder med människor som anses begåvade, men det är ju konstigt att de “använder” sin “begåvning” till att följa det onda, det kommer att döma dem till evig eld.

  Människor är frivilligt bakbundna och tror de gör det rätta, även här har de fel, men de ser inte. Bara Jesus kan öppna människors ögon och öron./Maria

 2. När man genom Guds försyn få se lite utanför hur Gud tänker och agerar, går inget upp mot det! Gud förstår oss mer än mamma och pappa förstår sina barn! Därför kan vi lita på Guds ord. Och de stämmer!

  Hur ska vi leva tillsammans? Genom Guds inflytande på oss kan vi förlåta, inse saker och lämna synden bakom.

  Annars växer den sig fast – allt som vi inte vill – måste vi till slut göra.

  Jag tror inte att någon njuter av att göra så “sjaskigt samhällsbygge” (Förlåt ordalaget!) som de har haft i England sedan lång tid. Ett sånt begåvat folk!
  Men den orwellianska logiken verka ha fångat politikerna och de kan inte lösgöra sig från den.
  Företag ska inte inbjudas göra inte lagarna i ett land som bekant! Det är på World Economic Forum, Davos det fungerar så! Cameron är knuten till entrepenörerna, kanske mer än hälsosamt bakbunden.

  Synden gör fångar och nåden gör människor fria!
  Väljer vi Kristus?

  🙂

 3. Vi borde enade stå upp mot alla felaktiga lagar o regler, men så gör man inte man litar blint på förtagandet m fl.
  Vi litar på Gud i första hand och därför uppreser vi oss emot detta som sker nu förtiden och vi vet var det slutar, anledning alltså att reagera.
  Finns det moral numera?

  Du kommenterar så mycket du vill, jag vet att många tar del av kommentarerna som är bra. Ja nätet är stort och det är viktigt att dessa kommentarer om sanningar också kommer ut.
  /Maria

 4. Nej, jag menar att logiken varkar vara: de cigaretter vi säljer är ofarliga men cigariller, som konkurrenterna säljer, är FARLIGA! Öhm.

  Cameron ropar på företagssponsring!

  Kan inte politiker göra annat än kalla in företagen att själva skriva lagarna, så kan vi skippa det politiska systemet. Då får ju företagen klara sig själva. Nu får de åka snålskjuts på medborgarna. Du vill väl inte betala skatt för att Pepsi Cola ska säja att aspartam mfl kemikalier är ofarliga och att barn bör vaccineras mot det ena och det andra? vi får snart höra utsagor som: “Bör inte ditt barn vaccineras mot depression? Bör inte ditt barn vaccineras mot aspartamrelaterade effekter?”

  Det finns nog bättre saker att betala skatt för.
  Få verkar ha andra idéer än dessa, dock. Vi lever ju inte i en moralisk värld, utan i ett moraliskt universum!

  🙂

  Ursäkta om jag kommenterar här på din sida!
  Om tankarna är störande så läs någon annanstans!
  Nätet är stort.

 5. Hälsopolitiken tycks inte vara sann eftersom hälsopolitik borde betyda att man befrämjar sådant sm är bra för en. Det är ju märkligt att man samtidigt skall skära ner på vårdinrättningar och sjukhusekonomier, hur går det ihop? Är cigarillerna farligast, Intressant länk!
  /Maria

 6. Mammon heter partiet bakom Demokrater och Republikaner.

  (Företagen gör hälsopolitik i England)

  Såg att Cameron och Clegg i Storbritannien inviterat PepsiCo, McDonald´s, Unilever och Big Pharma mfl. att hjälpa till med att skapa förutsättningar för hälsopolitiken. Företagen vet ju hur man behåller hälsan samtidigt som man säljer bra… Och då är det bra att företagen visar hur mycket restriktioner man är villiga att ta! det gäller hälsan hos de brittiska konsumenterna. Ska man behålla hälsan är det bäst att hålla sig borta från hälsopolitiken. Eller kanske alkoholtillverkarna vet bäst? Cigaretttillverkarna vet ju att cigaretter inte orsakar cancer! Det är cigarillerna som är farliga!

  http://www.guardian.co.uk/politics/2010/dec/09/health-policy-extent-corporate-influence

 7. Ja spelet är sannerligen riggat. Jag läste att 47 överavdelningar finns OVANFÖR presidenterna, och hur och vilka springpojkar de är till storpolitiken. Oj de har inte mycket att säga till om.

  De är där de är och får bara säga ja, knappast nej till allt som pågår.
  Fantasierna är många och inbillningarna om att världen blir BÄTTRE o BÄTTRE är en STOR LÖGN. Vad kommer NWO att göra? Det vet vi.
  Huka er……/Maria

 8. Obama Hope and Change “biter i det sura äplet och låter Bushs skattesänkningar för de rikaste fortsätta valperioden ut.” Det har nu gått över 1 1/2 år sedan Hope and Change kampanjen började i Amerika, och Obama har sett ut mer som Bush för varje dag. Det är helt enkelt ingen skillnad politiskt mellan partierna. Vänster och höger arbetar fram samma världspolitik och hjälps åt att “dela på bördorna”. Obama är en sk lame duck och Bush blev en lame duck sedan han pressat igenom de impopuläraste programmen (Han var där för att ta smällarna, inte leda politiken!). Det är inte presidenterna som gör politiken i USA. Folk vet inte vad de ska göra. Spelet är riggat! Det har vi sett i många år. Ändå är det en fantasi att världen fungerar som den gör! båda partierna vill samma saker och låtsas i demokratileken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.