De sista tiderna/Profetior/Rättelse 2011

jesus_picofhisfacebesidecrosses.jpg

 

 

Profetior skriver jag om här, och det är viktigt. Inte för att jag skriver om dem, utan för att BIBELN talar om vad som skall ske i de sista tiderna. Skulle jag vara tyst då? eller alla andra som förstått vart tiden är på väg, skall de vara tysta??Nej.

I de sista tiderna kommer de troende att växa i tro och de otroende kommer att sjunka ned i djupt mörker. Ibland de människorna som tror, finns det visioner och de kommer att behålla dem. Ibland de människor som inte har någon Gudslängtan eller tro: de kommer att sjunka längre ner i mörker.

Det kommer att komma tider då människor vill ha beskydd, men de vet ej varifån, för de räknar inte med GUD. Regeringar kommer att falla, och de har mycket litet beskydd att ge. Sjukdomar kommer att härja, och man kommer att få svårt att hinna med att begrava sina döda.

MEN i allt detta kommer faktiskt människor att söka GUD. De kommer då också att FINNA HONOM, och ge sina LIV åt honom. Gud vill göra oss alla till lärjungar och därför gäller det att inte somna.

Det finns många församlingar som sover, men det finns också de som ropar efter väckelse.

Det är väldigt populärt just nu att tala om väckelsen i LAKELAND i FLorida, och många är de som fördömer pastorn och hans team där. Men det finns också de som fått ut mycket utav hans predikningar och möten och jag vet personligen för lite för att ännu uttala mig.

Och: En rättelse vill jag skriva om detta fenomen som skedde i Lakeland…vi vet alla numera vad som skedde och hur man skall tackla problemet med falska profeter!

Men det kommer kanske  att komma en NY TID. En tid av massor av knäböjande, törstande människor.Vi hoppas att fler och fler vaknar och vänder sina hjärtan till Gud.

“Herren dröjer inte med att uppfylla sitt löfte, så som en del menar. Nej, han har tålamod med er, eftersom han inte vill att någon skall gå förlorad utan att alla ska få tid att omvända sig.”  /2 Pet 3:9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.