De sista tiderna/ “Sammanställning” /Gud är Gud.

Det finns sanningar och det finns osanningar. Osanningarna är ju de som de flesta inte begriper, för de är obegripbara. Och sanningarna är ofta så hemska att man väljer att inte ta in dem. Här nedan vill jag göra en slags kortare “sammanställning”  av vad som sker “just nu” i världen:

Vad vet vi enligt bibeln? 

1: Jesus kommer tillbaka.   2: Men innan Jesus kommer tillbaka skall världen regeras av Antikrist.       3:  Vi vet att det skall komma/bildas en NY världsordning./Världsregering.Har du koll på hur, var och när…?   

4: Vi vet att naturen och vädret är i uppror: jordbävningar, vulkanutbrott, stormar, hagel, m m.   5:Vi vet att ett nytt betalningssystem/ekonomiskt system kommer att användas för folken.    6: Uppenbarelseboken berättar för oss om att ingen kan köpa eller sälja utan att man som person godtagit det nya ekonomiska systemet. 

7: Vi vet att ytterligare ekonomiska krascher kommer.   Vi vet att USA:s ekonomi troligen kommer att kollapsa.   8:  Vi vet att svält och farsoter kommer att ytterligare eskalera, men inte exakt när.   9: Vi vet att porr i alla former kommer att svämma över oss alla, och en del kommer att fastna i detta, även den troende. 

10:  Vi vet att AVFALL från tron redan inträffat och att det kommer eller ÄR ett stort avfall redan.    11: Vi vet att man ropar efter ENHET/Ekumenik men inte förstått dess innebörd. Se Joh 17:17—    12: Vi vet  att knarket flödar över gränserna och att man tjänar enorma pengar på människors olycka.  

13: Vi vet att Korruptionen i länderna är Enorm, och politikerna  är toppstyrda.  14: En SUPERKYRKA är på väg att bildas, och en LAG om att hålla SÖNDAGEN HELIG kommer.   15: Vi vet att NEW AGE är en av ingredienserna i den nya världstordningen.  

16: Vi vet att i Jerusalem kommer det att byggas /eller byggs redan på okänd ort, ett nytt tempel  där Antikrist skall utropa sig själv som Gud, eller det kommer att ske  i en gammal synagoga…ISRAEL kommer att anfallas av styrkor, det blir ett blodbad utan sällan skådat slag..      Vi vet: slutet kommer.

Ta reda på hur mycket du lärt dig av Guds Ord, och fråga dig själv om du är en troende och vet vad Gud säger om de sista tiderna.

En sak är säker:  GUDS ORD ÄR SANT. JESUS LEVER och kommer tillbaka. VAR REDO!  VAR VAKEN! 

*Guds barn, du behöver inte längre frukta för naturens ohämmade vrede. Gud är ännu konung. Han kallar, bestraffar och varnar alla sina barn, för att de skall ge akt på tidens tecken. Det finns en tillflyktsort för alla troende, Bibeln säger:

Herrens ängel slår sitt läger omkring dem som fruktar honom, och han befriar dem. /Ps 34:8

Tror du på det?  

                 Jag hoppas innerligt att du tillhör Gud. Han är ju din räddning!

6 thoughts on “De sista tiderna/ “Sammanställning” /Gud är Gud.

 1. En superkyrka kommer att komma. Bildas genom en union mellan liberala ekumeniska protestanter och den romersk katolska kyrkan—är detsamma som en världsreligion-
  De gör även gemensam sak politiskt. Kyrkan blir andlig ENDAST till namnet.
  Man använer Jesu Kristi namn men är i själva verket antikristlig och politiks. Varför tror du att Antikrist utropar sig själv till Gud i templet så småningom..

  Detta hanadlar om vidgat inflytande i världsfinanserna och det kommer att sägas att man fyller människorsbehov av religion Vilken mardröm detta blir!
  NEJ vi bör inte lagstadga söndagen då vilodagen egentligen är lördag. Påvens påhitt ger jag inte mycekt för USA o påven arbetar tillsammans med dessa ideer som snart är verklighet
  /Maria

 2. Vad menas med det där “superkyrka”? (punkt 14). Och att hålla söndagen helig, ja men det är väl bra?

  Ni brukar väl säga att katolska kyrkan är “skökan” eller? Själv har man ju tänkt ibland att världens ekonomiska system är en riktig “skökostad”. En “stad” där folk syndar genom pengar och ekonomin. Om den “staden” brinner genom t.ex. kollapser, aktiefall och annat, ja då kan jag tänka mig att syndarna “jämrar sig” som det står i Bibeln. Men det vara en tanke.

  Hörde ni om det där att “McAfee”, datorvirusskyddsföretaget, hade orsakat ett jättefel i världens datorer som använder de mycket tydligen. Tänk vad datorfel kan skada denna värld. T.ex. Systembolaget i Sverige hade inte kunnat öppna förrens senare på dagen, hu, nu blir folk arga när de inte får sin sprit (de måste ju döva sin syndanöd med den).

 3. Ja så är det, kan bara hålla med dig. Men en sak oroar mig: VET de FLESTA männniskor detta? VET de om vilket spel som pågår, där vinnarna är de rika, men de kommer ju att försvinna förstås, då GUD går ut med sin dom över världen…
  Vi vet att Jesus kommer tillbaka och det är verkligen underbat att veta. Ljuvlige Jesus, du kommer snart.
  /Maria

 4. Det har tagit “det internationella samfundet” snart två år att reglera bankerna. Inget har hänt sedan finanskrisens början 2008.

  När de (G20/världens centralbanker) nu är klara, kommer de med förslag där alla ska betala (länder betalar redan IMF) för att de största bankerna inte ska gå under.

  Du och jag och alla konsumenter och alla banker betalar. Och av alla transaktioner går en liten procent (1-2 procent) till katastrofkassan.

  FN:s klimatkassa på 100 miljarder dollar/år går också till IMF eller IMF/FN relaterade fonder.

  Så betalar vi till världsregeringen/världscentralbanken (IMF/BIS och relaterade institutioner) så att den kan kontrollera oss medborgare och världens banker.

  Tror ni verkligen att världens politiker vill straffa bankerna (som det låter i vissa uttalanden) sedan de redan betalat dem astronomiska summor, sedan 2008?

  “Vertikal integration av världsekonomin”, var ordet.

  Detta är ett bibliskt tecken: punkt nr 6 på din lista över fenomen i de sista tiderna.

  För att parafrasera Uppenbareseboken kap 13:

  “Alla föll i beundran för odjuret och sa: vem kan strida mot odjuret?”

  “Alla måste ha märket (digitalt ID/digitala kontokort/chip) för att köpa och sälja.”

 5. Hej Janne, tack ! Ja en slags sammanställning behövs för den som inte vet ngt om de tider vi lever i och de som kommer.
  Den här nya banklagen och det nya systemet är riktigt otäcka
  Det är så stort som en jätte lägger det sitt mörker över människor.
  De slukar dem de äter upp dem och vad kommer att finnas kvar? Inget
  Märkligt
  Förvånande
  Skrämmande
  men inte överraskande.
  /Maria

 6. Tydlig sammanställning!
  Alla punkter i listan är signaler på den sista tiden.

  Kommentar till punkt 6:

  En ny banklag för världen förslås att skötas av IMF (världscentralbanken) och ett betalningssystem där små banker betalar stora “för att inte falla” är här i dagarna.

  Alla finansiella transaktioner i världen ska genom en slags moms (mervärdeskatt) gå till att rädda det ekonomiska systemet där megabankerna (Wall Street/London/Hong Kong) redan regerar.

  (IMF proposes two new taxes for world´s banks, guardian.co.uk, 21/4 2010))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.