De sista tiderna /New Age och Maitreya, Falskt

 Var klarsynt och bedjande

En falsk Kristus, en världshärskare, Antikrist. Hur kommer denna nya tid att bli? Vem är Maitreya /New Age´s “Kristus”? Frågorna är många och tiden är kort innan han kommer att träda fram. Nedan kan du läsa om New Ages planer och hur vi troende måste vara vakna, precis som det står i bibeln! Texten kommer från Elvor och Janne och du kan läsa hela den långa texten med info här:

(   http://www.elvorochjanne.se/new_age-mystik/index.html  )

New Age och Mystik

Lyssna eller se Video med Warren Smith >> 11/1-10
Lighthouse Trails nyhetsbrev >> 6/4-10
Share International – Frågor om Maitreya (Svenska)  Del 1 >> 24/2-10
Share International – Frågor om Maitreya (Svenska)  Del 2 >> 16/3-10
Share International – Frågor om Maitreya (Svenska)  Del 3 >> 22/3-10
Share International – Frågor om Maitreya (Svenska)  Del 4 >> 24/3-10
Share International – Frågor om Maitreya (Svenska) Del 5 >>  2/4-10
Share International – Frågor om Maitreya (Svenska) Del 6 >>  13/4-10
Maitreyas framträdande (Svenska) >> 25/3-10

SHARE INTERNATIONAL SVARAR PÅ FRÅGOR OM MAITREYA (DERAS NEW AGE ’KRISTUS’)

Fråga: Hur kommer vi att känna igen Kristus?  /Observera att du nu läser om den FALSKE som kommer!

Benjamin Crème: ”… Han kommer att visa att vårt politiska och ekonomiska liv måste göra en helomvändning, och bli den andliga aktivitet det egentligen är; att våra utbildningssystem, vår vetenskap och kultur, måste, återigen, inta en ny, andlig, anknytning. Han kommer att tala över hela bredden av mänsklig aktivitet, och det kommer att vara genom bredden i hans budskap, universaliteten i hans åsikter, som vi kommer att känna igen honom…”

”Många kommer att följa Kristus utan att känna igen honom, utan att ens veta att han är i världen. Men de kommer följa den mannen för att de tror på vad han säger, vad han står för: delande och broderskap, rättvisa och frihet för hela mänskligheten. Han kommer att vara talesman för en särskild sorts grupptänkande längs de riktlinjerna. Inte någon gammaldags predikant. Han har sagt att många kanske blir förvånade över hans utseende/ framträdande. Han kommer inte som huvud för den kristna kyrkan, eller någon annan kyrka för den delen. Det kan hända att de ortodoxt kristna ledarna blir bland de sista att erkänna/ känna igen Kristus. Han är inte Guds enfödde son, utan mänsklighetens äldre broder.”

”Världens radio- och tevenätverk kommer att vara sammanlänkade, och han kommer att ge sitt upprop, sin kallelse, till mänskligheten. Genom att mentalt överskugga hela mänskligheten samtidigt, kommer han att nå telepatisk kontakt med alla människor överallt, och vi kommer att höra hans ord tyst träda in i våra sinnen, på vårt eget språk. Vi i Storbritannien kommer att höra honom på engelska, fransmännen på franska, ryssarna på ryska, och så vidare. Det är på detta sätt som vi kommer att veta att han verkligen är Kristus. På så sätt kommer det som hände vid pingst att upprepas, fastän i världsvid skala; och i åminnelsen av denna händelse kommer pingsten att bli en av de viktigaste högtiderna i den nya världsreligion som Kristus så småningom kommer att instifta. Vår respons på hans kall kommer att avgöra världens framtid.”

Världens framtid har Gud hand om, INTE en falsk Kristus. Jag vill inte ha en ny världsreligion, vill du? Vill du tillbe någon annan än Jesus Krisus, Guds son? Det är mer än någonsin tid att ta sitt förnuft tillfånga! Är du beredd att strida för Jesus?

4 thoughts on “De sista tiderna /New Age och Maitreya, Falskt

  1. Ja det är verkligen hemskt. Men Gud håller sin hand över oss i tider som är svåra, vad jag vill är att man läser o reagerar..folk måste få veta det och de måste få veta att den riktige sanne Jesus faktiskt kommer till människorna
    Kram Maria

  2. Ja nog kommer vi att få se andra o hemska tider. Det är väl att man redan fått känna den Jesus Kristus som lever nu och som kommer att ta över all makt i kärlek.
    När den Jesus vi känner kommer, då kommer alla att få böja knä för en sann KONUNG, Halleluja!!!
    Vi är inte rädd för en falsk “uppenbarelse, vi vet på vem vi tror och strider för, så det behövs ännu mer evangelisation innan de dåliga tiderna är här!
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.