De sista tiderna /Naturen vi fått

 th_b65d1.jpg

 

FRA-lagen skrivs det om i mängder av bloggar på nätet,så därför skriver jag inte om det nu. Ni förstår nog vad jag tycker,,,,

Men jag kan skriva om att oljan håller på att ta slut, och att Kina och andra länder överkonsumerar och att blir oljan ännu dyrare,då blir det snart ajöss för flygtrafiken. Inga solresor till värmen…

Jodå, det finns mängder med brännbara och aktuella ämnen att blogga om, och det görs sannerligen.Vad folk inte förstår, det är att vår jord befinner sig i omvälvandekris. Vi pratar om globala uppvärmningen och om andra existensiella problem, men vi tar inte upp Guds syn på saken.

Antingen vågar man det inte, eller också är det något allvarligt fel på människors tro.Om människor visste hur illa det egentligen är, så skulle det verkligenvara så att man går man ur huse för att ta reda på hur man kommer tillrätta med sitt *problem* TRO.

Det finns en Gud i himmelen som våndas över människors feghet och slapphet  och ovilja att förstå vad han vill göra, och vad Han vill att VI ska göra.

Då säger jag,(jag som inget hellre vill än att alla ska nås av Guds Ord) Ni får se hur det går en dag…. HAN väntar på ditt svar att vilja följa honom och få se en annorlunda värld. HELST NU.

Kram f Maria