De sista tiderna/ Lita bara på Gud

Det pågår sannerligen vedervärdiga saker ute i den stora världen. Den nya världsordningen tar allt mer form. Det är inget jag är glad åt, och länge har man vetat detta som nu sker.. Min bibel säger ju mig dessa saker och  vi vet var i tiden vi är. Jag har tagit med en länk där du kan se andra länkar och fundera… Gud har i alla fall ALL sanning och vill att vi går till honom i kärlek.

http://www.elvorochjanne.se/profetiskt/nyheter/SNABBNYTT.html

****

Psalm 2 säger:

*Varför larma hedningarna och tänka folken fåfänglighet? Jordens konungar resa sig upp, och furstarna rådslå med varandra, mot HERREN och hans smorde: “Låt oss slita sönder deras bojor och kasta deras band ifrån oss. “Han som bor i himmelen ler, Herren bespottar dem. Då talar han till dem i sin vrede, och i sin förgrymmelse försräcker han dem:

“Jag själv har insatt min konung på Sion, mitt heliga berg.” Jag vill förtälja om vad beslutet är:

HERREN sade till mig: “Du är min son, jag har idag fött dig. Begär  av mig, så skall  jag giva dig hedningarna till arvedel och jordens ändar till egendom. Du skall sönderslå dem med järnspira, såsom lerkärl skall du krossa dem. “Så kommen nu till förstånd, I konungar; låten varna eder, I domare på jorden. Tjänen HERREN med fruktan, och fröjden eder med bävan. Hyllen sonen, så att han icke vredgas och I förgåns på eder väg; Ty snart kunde hans vrede upptändas. Saliga äro de som taga sin tillflykt till honom. /Författare David

/Många tror att man blir fri då man kommer undan Gud.  Men:  Den enda säkra vägen till frihet är att HELHJÄRTAT tjäna Gud, Skaparen.   Gud ler, åt nationernas förvirrade tankar om MAKT. Lita inte på mänskliga riken. Detta säger psalmen,  … och Jesus kommer tillbaka…/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.