De sista tiderna /Frälsning

du-ar-vardefull.jpg

Det är gott att få vara frälst, jag tackar Gud av hela mitt hjärta att jag fick denna gåvan och möjligheten till ett nytt liv. Idag kan jag så tydligt förstå och se det jag ej visste något om för ca 20 år sedan.

Jag kan förstå att det kommer en ny himmel och en ny jord, jag kan se att vi lever i något vi kallar för ändens tid. Det gör att jag också förstår varför Gud vill ha alla frälsta, fria och räddade. De skapelser han älskar vill han naturligtvis ha hos sig och inte där de inte ska vara. Eftersom Jesus kommer tillbaka för att döma världen så kommer många människor att hamna på fel ställe. Det vill säga; de hamnar i helvetet i stället för i himmelen. Det är väldigt frispråkigt av mig att säga detta, det är jag medveten om, men om vi läser bibeln så ser vi vad där står.

Idag predikas det  inte mycket om himmel och helvete, jag tror många är rädda att ta upp denna sanning, men då kan man fråga sig: Skall man undanhålla människor den sanning som Gud gett oss?

Jesus är Vägen Sanningen och Livet. Och just för att han är den han är så vill han ge oss all frid som finns, och den finns i honom.

Så när vi lever som frälsta här nere på jorden så lever vi för honom och för dem som han vill ha frälsta innan han kommer tillbaka. Tack till Jesus för vårt uppdrag.

Jesus säger: “Himmel och jord ska försvinna, men mina ord ska bestå för evigt.” /Matt 24:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.