De sista tiderna / Frälsning

 jesus-2.jpg

Tillståndet i vår värld är inte bra. Djävulen trappar upp sin förföljelse, medveten om att det börjar bli ont om tid. Vi lever i den yttersta tiden och Satans angrepp blir allt intensivare. Även om Satans makt är stor- det bevisas sannerligen av tillståndet i vår värld- kan han aldrig besegra Gud.

En anledning till att Gud kan tillåta Satan att verka är att Guds trogna på detta sätt skiljs ut från dem som bara låtsas tillhöra honom. Satan vet att hans ödesstund snart kommer i en direktkonfrontation med Jesus. Han söker desperat att samla ihop en så stor skara som möjligt inför den sista striden. /Upp12:12

Eftersom det är en strid som utkämpas om våra själar, är det så oerhört viktigt att den som har en tro nu, inte viker undan, utan går in i den planen som Gud har för dem.

Eftersom det är en strid som utkämpas om våra själar kan ni kanske förstå att Satan inte vill att fler skall bli frälsta. Det är ett MÅSTE för en människa att känna till frälsningens gåva, kärleken och räddningen i Gud.

Tiderna förändras fort och det som inte en otroende människa/ofrälst människa vet är att det går fort nu. Vi har vetskapen om nu, att vi kommer att få chip inplanterade i vår hud. Det är alltså redan på gång. Kom sedan och säg att Bibeln ljuger….. Vi är ju redan där, i de tider som Bibeln talar om …som skall  komma…vi är där nu. Och de som står i kö för att få chipen inplanterade, har troligtvis aldrig öppnat bibeln, eller också har de missförstått alltihop, om de tror att detta är en akt av goda ting.

Akta er människor, ni håller på att bli grundlurade.

“Vilddjuret krävde att alla- stora och små- rika och fattiga, slavar och fria- skulle bära ett tecken på högra handen eller på pannan. Och ingen kunde få arbete eller köpa något utan att ha vilddjurets märke som ett tillståndsbevis…..  /Upp 13:16…*De som har förstånd och insikt kan räkna ut vilddjurets tal: det är en människas tal, och talet är 666.* /Upp 13:18

Bibeln varnar, och människan tror inte på det skrivna Ordet från Gud. Om du tittar närmare på det som utspelas i världen nu, och om du kan din bibel, då vet du vad klockan är slagen. Och då vet du också att det är viktigt att människor skall få reda på sanningen. Så du har ett arbete att utföra…för människors frälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.