De sista tiderna

inget-kan-fa-mig-att-falla-306.jpg

Rädslor

/Dessa tider vi lever i gör många människor oroliga, tveksamma till sig själva och till livet. Människor väljer fel vägar att gå, och mister därför mycket.Eftersom jag har gått fel vägar i mitt liv, vet jag att man kan få stora och svåra sår.

Men sedan frälsningens gåva räcktes mig, hann jag komma rätt och fick lära känna Jesus och hans kärlek. Då vänder livet till att vara det som det skall vara.Visst, jag kan ha problem i dag också, men det finns ingenting som däckar mig idag, för jag får hjälp, tröst, lösningar och ro./

Vi tror att dagarna går för att aldrig komma

tillbaka.

Men åren kommer till oss.

Genom dem får vi vår erfarenhet och

Visdom.

Lärdom har vi att ge, vishet att dela med oss utav.

Ta dig tid att ta vara på livet

Åren ger oss vår beskärda del av sår och smärta.

Döden. Vad är döden?

Fruktan för döden ger mänskor hål i det som ska vara liv.

Varför vara så rädd för döden?

Döden kan vara förväntan på det nya livet, eftersom

Kristus står och väntar vid den stora porten, där han räknar

in skarorna av troende själar.

Jag behöver evigheters evigheter för att kunna tacka för vad

han har gjort för mig.

Han gav mig tron.

Var ej rädd för åren och gråa hår,

Se på dem med tacksamhet

Ta dig tid att ta vara på livet

* * * * * * * *

/Jag är inte rädd för döden. För jag vet var jag hamnar till sist. Inte i något helvete, inte i något svävande universom, jag blir ingen fågel eller fisk. Jag skall gå in genom den stora stora pärleporten, där möter Jesus mig och där får jag leva i frid och frihet. /

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.