De sista /Nanoteknik, mindcontrol…BLI FRÄLST!

 

Följ Herren!

Jesus är vår räddare från det onda, han visar vägen.

——————————-

http://fraktali.biz/chemtrail/energyboxens.html  VARNING! LÄS!

MER INFO KOMMER I ANNAT INLÄGG

——————————-

Vi människor lever i en värld som är upp-och-ner,   d v s   det är verkligen  inte som det ska. Detta borde väl varje människa känna till? eller? Vi vet ju att vi lever i de sista tiderna, men man kan ju ändå tycka att det sedan länge gått för långt.  Chip-  på gott eller ont? 

Naonoverksamheten, GMO-födan som det görs reklam för, men inte emot? Hur mycket finns det idag i vårt samhälle som inte borde finnas där? Piller, narkotika, internetknark,.. Kan någon svara? Varför är det så tyst i Sverige? Varför hör man inga protester?  Vad gör man om man blivit “chipad”? eller tror man att sådant inte existerar? Det händer ju faktiskt!  Vad betyder Mindcontrol? Det går att slå upp i ordboken , kanske, möjligtvis, om man är ovetande om vad som sker.

 
Tror vi verkligen att nanotekniken är ny? Vet  vi vad vad denbetyder? Vad håller forskarna på med? Hur får de sina pengar? Vad används de till?  Vad säger lagen? Följs lagarna? Får man göra precis som man vill med människor? Ska man ge människor sina mediciner och kunna kolla dem genom mobilen? Vad är det som händer, varför är det så tyst?

Käre gode Gud, bevara och beskydda människorna från dessa onda ting, ja jag vet Gud, att du förbarmar dig över oss, och inte låter människan gå under,…….men tror alla på det? De tror ju inte på att du finns….

jag fortsätter…mindcontrol, chemtrails, HAARP,  som man blir sjuk utav, man manipulerar med både människor, djur och natur. Vet du, jag har fått nog, men det hjälper ju inte, för jag kan inget göra åt detta, bara be till Gud, och det gör jag….. Det finns hur många bevis som helst om att sådana här ovanstående och värre saker existerar- men ingen säger något…Varför är det så tyst?  Är det så konstigt att det finns så många “konstiga” sjukdomar numera? Gör ett experiment och räkna upp alla märkliga saker du hört de senaste åren, och försök komma ihåg alla “nya” sjukdomar och diagnoser, och vad får du?   Frågetecken.

Varför skriver jag detta då? För att jag är trött på detta vidriga sätt att behandla människor. För att vi är skapade av Gud och han älskar människan, och människan utsätter andra individer för de hemskaste saker, och så har de alltid gjort…därför skriver jag.. vi är inga försöksdjur! Vi är människor som bör ha  alla sinnen i behåll, de ska inte manipulera med oss.   Varför är det så tyst?    Vem skyddar vem?  Kanske min text upprör, vad bra, då kanske man förstår att allt inte är som det ska. Det finns massor med information om dessa saker, men vet man om det i hemlighet, eller går man ut och säger vad man vet???  Moralen sänks ständigt, och man hänger med? För manvet ju inte bättre? Eller?

Ta dig en funderare nu. /Jesus lever!/

*När Jesus återkommer för att ta oss med till sitt eviga rike kommer vi att bli förhärligade och gjorda fullkomliga.* Se Fil 3:20-21. ….Det finns alltså de som istället kommer att få ett hårt straff för sina gärningar.

Alltså– bli frälst och ge ditt liv till Jesus istället för till de som vill oss ont.

*Vi måste träna oss för att orka löpa vårt livslopp. Vi håller hela tiden blicken fäst på Jesus – vårt mål – så att vi inte kommer utanför banan eller tappar tempot. För den som lyckas  väntar belöningen i Guds rike.* 1 Kor 9:24-27

Jesus säger: Jag är vägen och sanningen och Livet.  Det borde man tänka lite mer på../Maria

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet#p/f/14/CQo-F_hUyrs

Power in the Blood

6 thoughts on “De sista /Nanoteknik, mindcontrol…BLI FRÄLST!

 1. Tack Kristina! Jag håller helt o hållet med dig. Det kommer att ske så avskyvärda saker så vi inte kan fatta det. Jesus säger ju att innan han kommer tillbaka så skall det vara som på Noas tid. de tillåter ju sex med djur i Danmark och de pratar om det här också…. sjukt.

  Vi lever i bibeln på sätt och vis i Uppenbarelseboken och det är underbart att veta att man sagt ett JA- AAAAA till Jesus.
  Räddad!!
  Jesus är svaret! Kram f Maria

 2. Det kommer att vara precis som före Syndafloden…de fallna änglarna och de som blandat sig med dem – hade sex sig med djur.

  Vi kommer att få se de äckligaste skapelser som avskyvärda “människor” åstadkommit även nu strax innan Jesus kommer.

  Förutom ala hemskheter som människan kommer att vara med om i naturen – på jorden. Människor kommer att ge upp andan av skräck!

  Bara de som har sina namn i Livets Bok kommer att klara sig med Guds den Allsmäktiges hjälp!

  Har du ditt namn i Livets Bok! Om inte omvänd dej från dina synder och tro på Herren Jesus!

 3. Citat :Vi måste våga se vad som händer, så att vi kan varna andra människor. Satan är ute efter att stjäla, slakta och förgöra, men Jesus har kommit för att ge oss liv i överflöd!(Joh 10:10)Slut citat.

  JA vi måste följa Jesus HELA vägen, han vill att vi ska göra hans vilja, Backar vi ? NEJ. Tack för din kommentar den är värdefull! Återkommer här i denna sak.
  Kram f MAria!

 4. Hej Jag håller med om det du säger för det jag läst bekräftar dessa vidrigheter, och jag kommer att lägga in mer info under eftermiddagen.Det är nog dags att vakna nu för dem som vill behålla sans o förnuft. Skriver en längre komm här sedan.
  /Maria

 5. Skulle tro att gott och ont ser lite annorlunda ut i Darwinisten och Vetenskapsposivitistens ögon.

  Vi ser Gud som livets upphov och har märkt tydligt att Gud existerar.

  Om man istället tänker sig att man inte tror Gud existerar (och inte har skapat universum) och att “vetenskapen är god”, eftersom så många vetenskapliga upptäkter gjorts som lett till tekniken och transportmedlen och Nobelpristagarna osv och det är “gott”, och sen det faktum att revolutionerande tekniska uppfinningar i regel måste testas (inte stoppas, blockeras och diksuteras i första ledet!), så kanske man kan se att nanoteknik, chip i mediciner (i djur och människor), genetiskt altererade organismer osv är en del av vetenskaplig utveckling mot “högre och bättre samhällen”, där vi genom teknik skyddar oss mot naturens katastrofala och kaotiska påverkan (sjukdomar, översvämningar, orkaner osv, osv)

  Att ha koll på sjukdomsutveckling och göra diagnoser genom robotar och datorer är “gott” och när projekten blivit färdigtestade är de inte “farliga”.

  Att äta genaltererade organismer (=onaturligt urval!) och inte göra tester som bekräftar att industrin ger upphov till cancer, diabetes, genkondaminering av naturen, miljögifter osv “går också bra”, för vi måste rädda oss från naturens kaotiska klimatförändringar (som vi själva är upphov till genom miljöförstöring, som kommer at vetenskaplig upptäkter och farliga vetenskapliga program!). Däremot vill inte vetenskapsmännen få sin forskning nedstängd och agrobusinessföretagen vill fortsätta att producera kontrollerad/kontaminerad mat så länge som folk inte anar något är fel. Och de gör vi ju inte eftersom vi lyssnar till råden och informationen från TVn (där alla är positiva till allt!) mer än läser forskning och dispyter. Om man gjorde riktiga tester, skulle det visa sig att flera av de stora tekniska landvinningarna också leder till sjukdomar, misär och en förstörd natur och indragna tillstånd.

  Har man sett vissa saker är det bra att hålla sig ifrån produkterna. Det är var och ens fria val att äta, eller medicineras, använda tekniken eller inte. Nästan ett fritt val, kanske man ska säga!!

  Det är synd om den svenske killen som fått sin hjärna förstörd av hjärnchipet! Vilken hemsk historia.

 6. Du har helt rätt Maria!Det är vidriga tider vi lever i! Och att du och jag inte inbillar oss kan vi se i Bibelns sista bok – Uppenbarelseboken.

  Där ser vi att vi lever i den yttersta tiden med alla dess vidrigheter och att det därmed inte är långt kvar till Jesus kommer för att hämta dem som tror och för att bli till en förbannelse för dem som inte tror.

  Vi måste våga se vad som händer, så att vi kan varna andra människor. Satan är ute efter att stjäla, slakta och förgöra, men Jesus har kommit för att ge oss liv i överflöd!(Joh 10:10)

  Eller drar vi oss undan för att slippa se och veta om alla hemskheter? Men Gud – Herren – säger att Han inte har behag i oss om vi drar oss undan.

  Är du och jag beredda till att offra livet för att berätta sanningen, om det vi ser sker? Är vi beredda att avslöja Satan och hans redskap och att gå i döden för sanningen? Om vi inte är beredda att offra livet för Jesus, kan vi inte vara Hans lärjungar.

  Massor massor av kristna har dödats för Jesus´ namns skull och massor massor dödas och fängslas varje dag för Sanningen. Är du beredd att det kan hända samma sak med dig eller vill du rädda ditt eget skinn och dra dig undan?

  Vill du/jag följa Jesus Kristus hela vägen – eller…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.