De sista../ Bilderbergergruppen / Daniel Estulin del 2

 

Bilderberggruppens mål
utdrag ur boken, Bilderberggruppen 

Bilderberggruppens största rädsla är organiserat motstånd. Medlemmarna vill inte att den stora massan i världen ska komma på vad de planerar för världens framtid, vilket huvudsakligen är en världsregering (världsföretag) med en enda global marknad, övervakad av en världsarmé och finansiellt reglerad av en “världsbank” som använder en global valuta.

Hur bilderbergarna avser att uppnå sin en världsvision skisseras i följande “önskelista”.

De vill ha:

 ***En internationell identitet
Genom att bemyndiga internationella organ till att fullständigt förstöra all nationell identitet genom underminering inifrån, avseende att införa en uppsättning universella värderingar. Inga andra kommer att tillåtas blomstra i framtiden.

*** Centraliserad kontroll av folket
Genom sinneskontroll planerar de att styra hela mänskligheten till att lyda deras önskningar. Blåkopian för deras plan är otäckt beskriven i Zbigniew Brzezinskis bok, Between Two Ages: America’s Role in the Technotronic Era.

 ***Ett samhälle med nolltillväxt
Under en postindustriell period, kommer nolltillväxt att vara nödvändig för att förstöra all tillstymmelse av allmänt välstånd. När det finns välstånd, finns det framsteg. Välstånd och framsteg gör det omöjligt att genomföra repression, och man behöver repression om man hoppas på att dela upp samhället i ägare och slavar.

*** Ett tillstånd av evig obalans
Genom artificiellt konstruerade kriser som kommer att försätta människor under ständiga hot – fysiska, mentala och känslomässiga – är det möjligt att hålla människor i ett evigt tillstånd av obalans. Befolkningarna kommer att vara alltför trötta och utmattade för att kunna bestämma sina egna öden, och så till den grad förvirrade och demoraliserad att “apati” i en massiv skala kommer att bli resultatet, när de står inför alltför många valmöjligheter.
*** Centraliserad kontroll över all utbildning
Ett av skälen till att den Europeiska unionen, “Amerikanska unionen” och den framtida Asiatiska unionen strävar efter en större generell kontroll över utbildningen är att man vill tillåta en-världsglobalister att sterilisera världens sanna förflutna. Deras insatser bär “fantastisk” frukt. Dagens ungdom är nästa fullständigt okunnig om historiens lärdomar, individens fri- och rättigheter och betydelsen av frihet. Från globalistens synvinkel förenklar detta faktum läroplanen.

*** Centraliserad kontroll över all utländsk och inhemsk politik
Vad USA gör påverkar hela världen. Bilderbergarna verkade utöva en viss kontroll över president Bush och hans politik. Öven om Canada ser ut att bibehålla sin egen suveränitet, följde man till punkt och pricka USA:s krav. Det är ännu okänt hur dessa inflytanden kommer att påverka, och påveras av, Barak Obamas nya regering.

*** Ett Förenta nationerna med självbestämmande makt
Genom att använda det som Förenta nationerna redan har på plats, planerar de att omforma det till en lagenlig, och sedan faktisk världsregering och ta ut en direkt FN-skatt av “världsmedborgarna”.

*** Ett västligt handelsblock
Genom att expandera NAFTA över hela västra halvklotet in i Sydamerika, kommer till slut en “Amerikansk union” att bildas, liknande den Europeiska unionen.

*** En utvidgning av NATO
Allteftersom FN ingriper i fler oroscentrum över hela världen, som de gör i Afganistan, kommer NATO att bli FN:s världsarmé.

*** Ett rättssystem
Den Internationella domstolen i Haag ska bli det enda rättssystemet i världen.

*** En social välfärdsstat
Bilderbergarna föreställer sig en socialistisk älfärdsstat, där lydande slavar kommer att belönas och ej anpassningsbara blir måltavlor för utrotning.

/Att jag tar med dessa artiklar  är inte alls konstigt Det finns ett visst intresse för denna information, det vet vi och det vet jag eftersom många läser dessa artiklar många gånger om som läggs ut här och på andra sidor som vill varna över viken situation som finns i världen.  Vad säger Jesus i sitt  ord? Jo han säger att i de sista tiderna kommer det att vara fruktansvärt att leva på jorden. Det förstår vi om vi läser Bibeln och begrundar över vad som gentligen händer i samhället. Människor behöver info även om de inte alltid kan ta till sig den, den kan vara för hemsk, den kan vara otrolig, den kan sprida rädsla. Vad jag vill- det är att Gå Guds väg, och göra det ända till slutet-  därför kommer det mer av upplysning- vi lever i onda tider. /Maria

5 thoughts on “De sista../ Bilderbergergruppen / Daniel Estulin del 2

 1. hej Kyllikki Jag har också fullständig tillit till Gud, han är den som är vår Gud och han ordnar allt till det bästa, men han är också den som dömer världen. För otro.

  Och han kommer att döma alla dem som byggt denna politiksa sfär och ondska. Därför måste man skriva om allt som rör både tro och otro och himmelens härsmakter o onda.
  Skall man och BÖR man BARA skriva om sådant som gör gott i öronen? Nej tar man det ena får man det andra strax intill, Och denna världen är OND.

  Det finns en JORD och det finns en VÄRLD som finns på denna JORDEN
  Och GUD finns i himmelen.

  Jag får många mail från dem som vill veta sanningen, därför skriver jag den.
  Nej vi skall inte syssla med politik, och det gör inte jag , jag bara förklarar hur allt är uppbyggt och vad som sker, och det är skrämmande, det håller jag med om.

  Det är fritt för alla att läsa här och det är fritt att ta till sig sanningar. Jag beklagar att jag inte bara kan skriva om sådant som Guds kärlek, det är onda tider vi lever i, det är det som är det värsta. jag undrar om du har glömt alla de inlägg som talar om Jesu kärlek, nåd och förlåtelse och hans dyra blod som han offrat för mänskligheten? De inläggen talar om den kärlek från honom till oss, från oss och till honom.

  /Kram f Maria

  Tillägg 2011: Sedan ovanstående kommentarer kom till har världen fått se mer förstörelse och elände, och det är en sorgens tid för många människor.
  Jag har inte ändrat mig, jag skriver fortfarande inte om politik, jag försöker upplysa människor om att Gud existerar och att tiden är kort för att få lära känna honom.
  Det finns evigt liv att få hos honom.
  /Maria

 2. jag för min del har fullständigt tillit till att Gud kommer att ordna allting till det bästa till slut och jag kommer aldrig mera läsa om profetior och skrämsel!
  Gud vill att vi skall lita på Honom!!!

  Är det att lita på Gud när man skrämmer medmänniskor med allt slags skit som finns på webben???

  Du skriver så mycket om politik till.ex. och jag vet att Gud vill inte att vi skall beblanda oss med politiken utan vi skall lita på Honom!!!!

  Tyvärr har din sida förvandlats till någonting som jag ej längre kommer att vilja ta del av!
  Kram//Kyllikki

 3. Janne ja du har rätt, det är riktigt ruskiga gubbar som sålt sin själ till djävulen.
  Forts får vi snart se…..
  de smider sina planer och GUD är mäktig att sopa bort dem när som helst….
  Mer kommer…..
  /Maria

 4. Ursäkta! Det var informationsteoretikern McLuhan som myntade begreppet “den globala byn”.
  (har för mig att Jean Ziegler i någon bok nämner Brzezinski som bakom flera av globaliseringstermerna!??)

  Här är en intressant artikel om säkerhetsrådgivaren Brzezinski, som gjort mycket av NATO, propagandan och krigsplaneringen. En riktigt kusligt kylig strateg.

  http://www.lewrockwell.com/orig10/marshall7.1.1.html

 5. Estulin och flera journalister på tidningen World Net Daily har tillgång till källor från Bilderbergmötena (flera deltagare som pratar bredvid mun). Det är inga fantasier att dagens imperier/imperium fungerar ungefär likadant som imperierna gjorde på Gamla Testamentets tid. Lika odemokratiskt och rätt fram brutalt! Ambitionen hos globalisterna är att kontrollera alla livets kärnområden och synkronisera dessa i gigantiskt stora byråkratiska och korporativa system som de själva kontrollerar. Detta skryter de om i många av sina böcker och de planerar och finansierar världssysstemen i bakgrunden (vid sidan av medias kritik) under den 16 timmars arbetsdagen och flygandet över kontinenterna i privatflygplan som de anser sig behöva, för det är så mycket köer och kroppsvisitering på allmänna flygplatser…

  Vilka är gubbarna bakom planerna, då?
  Soros
  Turner
  Prince Charles
  Gorbachev
  Tutu
  Kissinger
  Brzezinski (NATO-strateg som myntade begreppet globalisering och “en global by” på 70-talet)
  David Rockefeller
  Solana
  Bill Gates
  Rothshilds
  och ca 50-100 storföretagschefer och presidenter/premiärministrar och 200-300 fd elever på toppuniversiteten till.

  Sätter du dessa figurer inom fyra väggar, får du deltagarlistan på Bilderbergkonferensen.

  Bilderberg och de 10-15 systerorganisationerna är motsatsen till demokrati.

  Vi lever alltså i ett globalt samhälle som planeras och finansieras och upprätthålls i smyg.

  Så långt kan vi nå i ansträngningarna för ett rättvisare samhälle.

  Bara Gud kan hjälpa oss ur grillerna!
  Det är jag helt säker på.

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.