Datorkrångel. Be för situationen

Hej på er alla som läser! Jag har haft datorproblem här, jag vet ej om jag måste ha en ny dator men det finns inga pengar till det nu. BE för mig och dotterns flyttning på måndag. I skrivande stund kommer flyttfirman och flyttar våra möbler m m……. BE för att detta skall gå vägen/ GUDS VÄG! Jag vill sprida Guds ord på denna sidan så länge som det går!
Tack JESUS för alla goda vänner som finns på denna sida!

Må väl och jag ser framåt mot den nya orten och allt gott!

Hälsn Maria

6 thoughts on “Datorkrångel. Be för situationen

 1. Hej! Tack!! Gud välsigne dig och din tro och vänskap. Jaa mirakel har verkligen hänt på såå många vis! kan berätta…
  Tack för att du ber för detta för det är en väg jag aldrig kört och vinterväglag, lite ringrostig, kör inte så mycket o långt här. Tack för att du ber, det känns så skönt. Ja det är en hel del vänner här som jag vet är engagerade i vad som sker, det är så roligt att veta att de är med! Tack, ja vi ska vara försiktiga och vid gott mod. Det är så roligt, jag känner flera som flyttar på dessa dagar och de har också haft kamp. vi litar på Herren. Hoppas datorn håller också, kommer inte in på sidan på telefonen. KRAm och allt gott till dig ! Frid o hälsn Maria

 2. Ja, Maria jag har bett och bett för att ni ska få flytta och tror att det är många andra också som har bett för er, därför blev jag så glad när jag fick höra att ni ska få flytta, det blev ju ett bönesvar inte bara för er utan också för mig! Gud är god! Har faktiskt bett för att ni ska få all hjälp ni behöver och det verkar ni ju ha fått, så det är ju fantastiskt!
  Ska fortsätta be för er resa så att ni kommer tryggt och säkert fram och får med er allt och att du ska klara att köra utan att få allt för ont!
  Ta hand om er och kör försiktigt!

  Kram
  Cecilia

 3. Hej Bjarne! TACK för din vänlighet att vilja hjälpa en datornörd, jag tror det är knapparna på skärmen som kom i olag men NYSS tryckte jag tydligen på rätt knapp så nu fick jag igång den! Har en Hp Compact o skärmen är Acer o knappar till höger på nederkanten…. Tack för din hälsning! Är du också datornörd/kunnig…. Hälsn Maria

 4. HEJ! Vad kul att du skriver! Datorn har varit helt kass några dagar vet ej riktigt felet men anar, hoppas den håller! TACKSAM för att du bett, det har jag förstått och är så tacksam för!! Vi är i kasos nu men åker på Måndag morgon, hoppas hinna det sista nu, Be gäörna att allt går in ivår bil, det som är kvar lite blommor m m och i den stora flyttbilden. Underbara människor har hjälpt oss. Mirakel har vi sannerligen fått vara med om! Å jag har mycket att berätta för alla som behöver veta vad vi gått igenom. Be gärna för resan i kylan på måndag jag är inte van att köra så långt, jag har ont i kroppen….. Snälla du, glad att hör av dig! Gud välsigne dig i allt du behöver och ska göra! KRAM f Maria

 5. Hej Maria! Längesen jag kommenterat här men läser fortfarande varje dag! Har bett för er flyttning dagligen sen jag förstod att ni äntligen ska få flytta, är så glad för er skull! 🙂
  Ber att ni ska få vara trygga och trivas bra i era nya hem, ber även att det ska ordna sig med din dator på nåt sätt!

  Gud välsigne dig!
  Kram
  Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.