Daniel. -Daniels bok.Profetiska budskap. Älska Gud.

Den senaste tiden har vi sett olyckor och folk gå emot folk och människor har rasat och många har varit utom sig.
Jordbävningen i Japan, och tsunamin och Kärnkraftsolyckan i Japan …man har inte ord för vad som skett, och kommer nog inte att ha särskilt många ord inför det som kommer heller….
I allt detta man ser hända så läser man ju bibeln och läser nästan exakt de ord som står om vad som skall komma att ske, och nu har en del av Daniels profetior skett?
Därför att jag med egna ögon ser vad som står i bibeln vill jag lämna denna länk till en film om just Daniels profetior.
http://www.youtube.com/watch?v=c7yiFwvGOjM&feature=related

Se den och avgör själv om hur du tycker det kan stämma…
NÄR tiden på jorden är SLUT vet vi ej-  men vi vet ATT änden kommer.

Då denna video är slutspelad kan du även se i kolumnen till höger på Youtube-sidan där  ser jag att det finns fler i liknande stil om vad som sker nu och vad som kan komma att ske. Jag säger inte att alla  filmer berättar om sanningen men en del är faktiskt sevärda, avgör själv du som har bibelkunskap och känner Jesus.. och till dig som inte har det säger jag: SÖK JESUS!

*Min käre vän, ack säg, Vart har du ställt din väg, Din evighet sig närmar visst, Var skall du bo till sist?*

___________________

Vi kan inte vara helt säkra på att vi förstår allt detta- men visst verkar det så inom oss som att vi förstår att det är en mycket speciell tid vi lever i….sluttiderna

*Och från den tid då det dagliga offret bliver avskaffat och förödelsens styggelse* uppställd skola etttusentvåhundranittio dagar förgå.*  /Dan 12:11

4 thoughts on “Daniel. -Daniels bok.Profetiska budskap. Älska Gud.

 1. Ja jag sa ju att det finns svar, det är superbygget. Det finns mycket mer att skriva om det, och det kanske man skulle göra. R vräker ju ut pengar till vissa ändamål, ja de har ju råd till det. Det är så gement alltihop. Vi vill varken ha sharia eller annat men det pekar ditåt..bara att se vad som sker nu, men alla vågar ju inte tala ärligt om var vi befinner oss, man är så tyst. /Maria

 2. Vad jag förstått finns redan “Sanhedrin” igen – nämligen Supreme Court of Israel, byggt med ritningar/pengar av Rothschilds. Du har ju sett bygget redan, och skrivit om det här på sidan!

 3. Hej. Visst är videon sebar? Ja jag tycker den förklarar vad som hänt vad som Daniels bok speglar. Tillbaka i blickfånget blir kanske templet nu då, men av vems byggs det? (det sägs att det redan är färdigt att ställas dit) och det står i bibeln om …*ska han
  låta gudlösa judar få makten- män som övergett sina förfäders tro. Dan 11:11 Vem är dessa……det finns svar.

  Vi lever verkligen i allvarliga tider. /Maria

 4. Såg videon med årsveckorna från Daniels bok.
  Det sägs i videon att Vedermödan (Tribulation period) började 1979 (1981). Vad hände då? Iranska revolutionen och Iran hostage crisis, Al Qaeda (Muhajedin) sattes upp (av Brzezinski) för att jaga ryssarna i Afghanistan. Militant Islam började växa, med hjälp av många händer (inte bara regimer i Mellanöstern). Vi är ju i samma utrikespolitiska spel idag. Putin kallar kriget i Libyen för ett “korståg.” USA krigade och övertog “Babylon” år 2003(Irak).
  Tala om symboliska platser i Bibeln!

  Undrar när Sanhedrin (Fariseernas råd) kommer tillbaka i blickfånget, och det nya templet ska byggas på platsen för “förödelsens styggelse” (dvs Al Aqsa moskén)? Det talas öppet om båda i ortodoxa judiska kretsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.