Dags för influenca-vaccin igen! ????/ Massvaccination? /Artikel Hälsa

 

ac1062

Läkemedelsbolagens lobbyister har startat sin årliga propaganda-
by Rune Lanestrand
kampanj för vaccinering mot influensa. Efter narkolepsiskandalen vågar man inte längre skrämma med hur många miljoner som skulle dö i Europa om man inte massvaccinerade.
I stället räknar Folkhälsoinstitutet upp alla riskgrupper som behöver vaccinera sig. Och de är så många att de praktiskt taget omfattar hela den svenska befolkningen.
Om Läkemedelsbolagen och de svenska s k hälsomyndigheterna får som de vill så ska vi i stort sett ta en spruta för varje sjukdom. Och då har vi brutit ner kroppens naturlig motståndskraft till noll tror jag.
Det förefaller som om Folkhälsoinstitutet har tagit över Smittskydds-institutets roll att skrämma upp folk så de vaccinerar sig. Dess främsta propagandist under det hysteriska pandemihotet var statsepidemiolog Annika Linde.
Var och en ska naturligtvis efter eget övervägande välja om man vill vaccinera sig eller inte. Det är inte så lite intressant att Annika Linde själv aldrig vaccinerade sig mot influensa. Mer om detta här: https://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/

FRÅN: https://runelanestrand.wordpress.com/2015/10/02/lakemedelsbolagens-lobbyister-har-startat-sin-arliga-propaganda/

Rune Lanestrand

*

Skall man ha  en spruta för varje sjukdom? Varför sådan hets vid hösttider och ‘influensa’. Vad är influensa? Vad är motatåndskraft och hur får man den? Genom att äta nyttigt och ta extra vitaminer då höst och vinter nalkas. Genom att sova ordentligt och ha en allmänt god livsföring..det kan man ju räkna ut  hur den borde vara. Jag litar på Gud, och ber om hjälp och hälsa var dag. Gör du också det?

NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.