Japan/Jorden vacklar Jes 24 /D W…. “SYNEN”.

 

Det tycks faktiskt som om de stora festerna är över- köphysterierna avtar säkerligen snart och människor får tänka om. Tragedierna kantar människors väg och nu väntar man på tillfälle till återhämtning. Men det kanske inte kommer någon större sådan ?  Vet ej.

_________

Isa 24:19 Jorden brister, ja, den brister; jorden rämnar, ja, den rämnar; jorden vacklar, ja, den vacklar;
Isa 24:20 jorden raglar, ja, den raglar såsom en drucken; den gungar såsom vaktskjulet i trädets topp. Dess överträdelse vilar tung på den, och den faller och kan icke mer stå upp.
Isa 24:21 På den tiden skall HERREN hemsöka höjdens här uppe i höjden och jordens konungar nere på jorden.
Isa 24:22 Och de skola samlas tillhopa, såsom fångar hopsamlas i fånggropen, och skola inneslutas i fängelse; sent omsider når dem hemsökelsen.
Isa 24:23 Då skall månen blygas och solen skämmas; ty HERREN Sebaot skall då vara konung på Sions berg och i Jerusalem, och hans äldste skola skåda härlighet.*

____
Någon som jag tycker har en bra ‘koll’ på detta är D Wilkerson, som både i sin bok SYNEN  1973, och FESTEN ÄR ÖVER  1978,  skriver om de sista tiderna. Jag läste idag om det sycke där han skriver om en Jordbävning i Japan och en i USA, förödande sådana.  Männsikor borde alltså vända sig till Gud och be honom skona länder och människor, de måste VÄNDA OM, eller hur? Och Gud vet att det krävs katastrofer av enorma proportioner för att få människor att regaera…

David skriver såhär: * Ett annat jordskalv, möjligtvis i Japan, kommer att föregå det jag ser drabba oss. Jag hyser inte det minsta tvivel på denna kommande massiva jordbävning på vår kontinent. Jag tror att det kommer att bli många gånger starkare än jordskalvet i San Francisco. Jag är inte alls övertygad om att detta jordskalv skall äga rum i Kalifornien. Jag tror faktiiskt att det skall äga rum där det minst väntas. Detta fruktansvärda jordskalv kan äga rum i ett område som inte är känt för jordskalv. Det kommer att nå så högt på Richterskalan, att det överträffar ett par av de större jordbävningarna tillsammans. Jag tror också att vi aenare får se ett stort jordskalv på Aleuterna, som resulterar i ett antal mindre skalv och efterkänningar längs Amerikas kust. Utan tvivel kommer jordskalv att drabba Förenta Staterna och andra delar av världen med växande intensitet.*  Boken SYNEN sid 27-28.

*Japan har flyttat sig 2,4 meter. Jorden har tippat en decimeter! Men i dag är människor så förhärdade, att man bara kort konstaterar faktum och traskar vidare i envis förnekelse.

Hårdnackat kommer många, likt ett tjurig barn, vända ryggen till omvändelse och vägra erkänna Himlens makter och Guds enorma storhet.* Saxat från Frank.

*Då vi alltså veta, vad det är att frukta HERREN, söka vi att “vinna människor”.  2 Kor 5:11

/Maria

OCH:

David Wilkerson säger:
Gud hjälpe oss i dessa osäkra dagar att “ta oss i akt”, så att ingen av oss blir förhärdad i hjärtat på vår prövnings dag. Du tänker kanske att du aldrig skulle kunna förhärda ditt hjärta. Men svåra tider och vedermödor är garanterade att komma till alla som följer Jesus, ingen är undantagen. Därför, ”I dag, om ni får höra hans röst, må ni icke förhärda era hjärtan” (Hebr 4:7).
Nu är tiden inne för att få det rätt ställt med Gud eftersom den här generationen har förlorat sin fruktan för honom.
Här är vägen till undergång: när det inte finns någon Gudsfruktan kvar i landet. Skriften talar gång på gång om Gudsfruktan: ”Frukta HERREN, och fly det onda” (Ords 3:7). ”Att frukta HERREN är att hata det onda” (8:13). ”Genom barmhärtighet och trofasthet försonas missgärning, och genom HERRENS fruktan undflyr man det onda” (16:6).

KÄLLA:
http://www.marcusforlag.se/1.0.1.0/8/1/?item=prod_prod-s1%2F1104&group=prod_prod_grp-s1%2F65

Boken  SYNEN  är utgiven på Marcus Förlag.

2 thoughts on “Japan/Jorden vacklar Jes 24 /D W…. “SYNEN”.

 1. Javist är allt skapt o designat av Gud, inte av en evolution med apor o annat
  HELA bibeln talar ju om skapelsen o skapelsens Herre, men man vill inte tro att det är sant, man väljer bort det, människan är så självsäker och egotrippad. Guds ord försöker man hålla ifrån sig.
  Ja Guds ord är underbart och det är vår tröst och skydd. Människor borde alla bli frälsta och räddade inför evigheten.
  Det är hög tid nu att man tar sitt förnuft tillfånga.
  /Maria

 2. Vi lever på en planet skapad och designad av Gud.
  Det vill man tacka för!

  Om nu vi har så svårt att se att så är fallet, så kan man läsa om det i Bibeln ända från början. Men vi tenderar ju att hellre tro på de vetenskapliga böcker vi tyckte var så oläsbara och lyssnar ofta hellre på vitklädda vetenskapsmän som vi tyckte var så tråkiga i skolan, än vi tar till oss Guds ord! En viss ironi, helt klart! Vad underbart Guds Ord är, när man får upp ögonen för det! Synd att det måste krascha innan vi inser vad vi fått här på jorden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.