Chemtrail / Se video och länk, lär dig mer om detta

 

Ibland kan man se ett flygplan flyga uppe i det blå och piloten gör en del fräcka svängar och kanske siffror m m som vi på landbacken kan ha roligt utav…

Men väldigt ofta numera så får man se CHEMTRAIL- det är streck och konstiga moln på himlen som inte är hälsosamma och målade dit av en annan orsak än att vara en kul grej-  det är nämligen dödligt spray!

Dessa streck går kors och tvärs och man vet inte vad det är- det kanske ska vara så? vem vet?

För den som studerat lite runt detta fenomen så har den funnit att detta är då verkligen inte bra- sjukdomar och förgiftning kommer i dess väg. Och man stirrar upp mot himlen och fattar inte att man är grundlurad-   av vaddå?  /Maria

SE LÄNK och  SE
VIDEO :

http://www.youtube.com/watch?v=EIUACk46TU8&feature=player_embedded

*

After and extensive research we bring you here, what we learned about CHEMTRAILS, and what authorities are doing about it. They don’t only weakend our immune system, and hurts our lungs and digestive system, but they are also used for MIND CONTROL. After you see this video, we hope that you start doing something about it, in you community, your state or your country. We are Humans, but we are being treated as animals ready to be slaughtered. *

LÄNK CHEMTRAILS:   http://aircrap.org/

Hittade denna film o länk hos bloggen:

http://alertsweden.bloggo.nu/category/chemtrails/

6 thoughts on “Chemtrail / Se video och länk, lär dig mer om detta

 1. Hej Janne tack ska du ha för all positiv kritik-kommentarer. Att visa på Kristus är vad jag vill o måste. Ja det finns inget annat hopp än Kristus och det livet som kommer.
  Att man skriver om allt det som är fel det är den fula sidan som måste visas upp också- för att man skall se hur illa det är i världen. Det är klart att man tycker att människor skall välja Kristus- han är ju livet.
  /Maria

 2. Om alla medel är tillåtna då kommer det ju helt klart att bli mycket värre, för man kommer att driva igenom det man bestämt. Att kunna se vad som sker ja det är bra och att skriva om det är bra för att väcka andra.
  Här i Sverige tycks man inte säga sanningen eller behöva se den. Är vi galningar som ser vad som sker…
  Skrämmande vad man gör mot människor och natur/Maria

 3. Det är i de lite större städerna man ser smutsen och låtsasvädret mest. Till norra Sverige når den inte, tex.

  Tyskarna verkar ha insett att detta är verkligt problem. I engelska tidningar droppas det då och då en artikel. I amerikansk media kallas ju allt “konspirationer” som inte bekräftar den officiella hållningen.

  Av myndigheterna utnämna “konspirationsteoretiker” och “galenpannor” fanns det många bland journalister i USSR. Nu finns det många i västvärlden. Ett sammanträffande?

  Skulle tro att 5-10% av vad som hamnar på tidningarnas förstasidor är ren info/sant. Därför anklagas alla som ser hålen för att vara galningar.

  Programmen kan inte stoppas. Alla medel verkar vara tillåtna.

 4. Ja är det inte underligt, jag skakar på huvudet, över allt som sker!
  Vi kommer att få se mer o mer av detta sjuka beteende att förgifta oss, det kommer en länk till senare.

  Man måste ju gå ut..dräkter, heltäckande, kanske skulle vara lösningen
  /Maria

 5. “Vi lever i ett demokratiskt samhälle.” Varför känner vi inte till dessa program? På vilket sätt räddar de klimatet från uppvärmning att dölja solen i aluminium-dis? Vill folk bli sprejade och allt är OK?

  När du får svar på dessa små frågor är demokratin påtaglig.

  Moln av vattenånga, minus tungmetaller…
  Ligger inte det en otrolig ironi i att koldioxiden har sjunkit sedan kolkraften avvecklades i Europa? paniken i media har bara ökat!

  Förut var surt regn ett problem för skogen, sen kom man på att man kan tillsätta tungmetallerna igen (genom väderprogrammen) och “stoppa global uppvärmning.”

  Vi hade snö 5 månader förra året och 4 månader i år. Detta under “det varmaste året på mycket länge.”

  “Global uppvärmning” kommer att vara ett “jätteproblem” så länge globalisterna inte får igenom sin politik.

  Ja, vad ska man säga? Jag tror inte att vi någonsin kommer få svar på dessa frågor! Det har gått för långt och hemligstämplingade program är OK, eftersom få ifrågasätter!

  Bättre att skydda sig, så man kan hålla sig frisk.

  Det är inte “vattenånga” som stannar i luften på himlen och döljer solen i timmar. Det är utsläpp av metallstoft mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.