Cannabis /Matbrist, Groddar, Hälsa och läkedom

https://www.vaken.se/cannabis-karleken-vann-radslan/

Cannabis – kärleken vann över rädslan!

Av Anna Böhlmark –

20 June, 2018

Med anledning av att Läkemedelsverket i april 2018 förbjöd fyra svenska företag att sälja CBD-olja, uppstod en mindre folkstorm där bla floder av kommentarer strömmade in på Läkemedelsverket Facebook-sida. Många kände plötsligt att staten nu hade trätt över gränsen för vad som kan kallas för korruption på hög nivå. För vem skulle beslutet gagna?

En av dem som kände att nu var det dags att komma ut bland offentligheten och sätta ner foten – för att kämpa för en växt som funnits med i människans historia sedan tusentals år – var Ann-Charlotte Stewart.

Hennes väg från forskare vid Uppsala Universitet till att bli en föreläsare om cannabisens goda hälsoeffekter har varit bökig men vad många skulle kalla för “en verklig ögonöppnare”.

Ann-Charlotte informerar hur man ansöker om tillstånd för att odla egen hampa, en av EU godkänd produkt

Av Anna Böhlmark

Vi får lära oss att ta hand om vår hälsa själva! Framöver blir det tufft, så börja utbilda dig i att MÅ BRA!

/Maria

2 thoughts on “Cannabis /Matbrist, Groddar, Hälsa och läkedom

  1. Ja du! Håller med dig i allt du skriver här, det är sant. Cannabis ÄR INTE KNARK! Man kan INTE dö av cannabis, det har aldrig hänt,cannabis är en ört, en planta. MEN de som tar SYNTETISK KOKAIN och MORFIN m m är illa ute. OCH stackars barn som får farlig vaccin och hämmande farlig medicin, för att de är rörliga o påhittiga o lite vilda! HMMMM, våra politiker, nej de är inte våra, de är elaka främlingar som förstört Sverige, de är opålitliga människor som skall skämmas. Fängelserna kommer att fyllas av sjuka cbd-behövande, i stället för rånare, mördare, o annat löst folk.De är väldigt självsäkra och inne i sin plan nu att beröva folk förstånd o ekonomi o hälsa, vad illa det är. Sverige är ett land som inte kan stå upp för sig själv, Sverige är inte Sverige utan utsålt o skändat å det grövsta sedan 40-talet. USCH o fy. Hälsn Maria Gud välsigne dig i allt.

  2. Ja. vad skall man säga. Kinas uråldriga Läkekonst har ju det här som läkemedel. de av någon med den djupa långa kunskap. Det känns lite som Poliser skall ägna sig åt, något, så lågt som att ta fast en liten kaktjuv. medan stora gangster brotten håller på. som jag förstår, skrivs ju Kokain till barnen, och det helt lagligt, ADHD Barn. Ja, det kanske hjälper??? men GOOGLE, har tagit bort alla sökningar näst, och verkar Censurera, vad det är barnen tar. Bråka om CBD Olja? Helt sjukt, och kanske är det för Kaktjuvar, som man måste bygga ut fängelser, man undrar tillslut, vilka som sitter inne, och vilka rör sig ute, om man säger så.
    Som jag fattar har ju kokain hittats hos politikers hem, och hos politiker, kanske därför massa konstiga beslut fattats. Kokain giver tydligen riktigt EGO, och kolosallt Självförtroende. vilket börjar känna o tyckas finnas i politiken . Då började ordet i Politikens Atmosfär satsa på dig själv, och rasera allt Sverige byggt upp, en gång i tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.