Cannabis läker dödligt svårläkta sår. Se artikel

Ja man kan ju tror att det som står här inte är sant men det är det och artikeln berättar bra saker! Vi är många som hoppas på att man kan få hjälpa de människor som har svåra sjukdomar och sår och tragedier att få hjälp i sin vardag! Det är så bra med hampa/Cannabis men man vill envetet säga motsatsen. Jag tar in artiklar här som skall berätta om framsteg och hur man kan använda GUDS PLANTA! Han är läkaren och han har gett den till oss människor för att vi ska få läka inuti och utanpå!

7 thoughts on “Cannabis läker dödligt svårläkta sår. Se artikel

  1. BRA du kommer att bli nöjd med läsningen o förstå nyttan fullt ut, tänk på att det är Guds planta! Välsignelse i läsningen /M

  2. Tack. Mycket läsvärt. Skall kika mer på sidorna, verkar mycket stort område att diskutera, kläder regnskog, Omega tre fettsyror och massa fina egenskaper bara i farten jag såg. Skall skriva upp sidan nu. Och kika närmare på olika områden den verkar, istället för endimensionella glasögonen. Guds Välsignelse.

  3. Hej jo jag förstår vad du menar, fri hemkörning av en dödlig drog som alkohol och tonåringar som blir missbrukare av alkohol och senare andra droger som är livsfarliga. med mera…..Att småbarn med epilepsi blir friska av Hampa/Cannabis är inte lämpligt att säga….. Ja hetsjakten kommer att fortsätta tyvärr….mot de sjuka och handikappade…men inte alltför länge för RÄTTVISA kommer!!!! Guds välsignelse.

  4. Det jag menar att Diskussionen gått åt ett håll Maria. När det gäller drogen Alkohol, så är det bara fin rummen som visas, men om jag skulle vända kameran åt ett enda håll, och börja filma tonåringar som spyr i buskarna och Maria poliklinik en som är fullsatt, samt misshandel samband med Alkohol och sjukdomar dödlighet, och samtidigt tala om att man langar fram en drog blandare av bartender, de får bidrag för. Samt bidrag till att köra hem drogen till dörren, som en Statlig finansierad langare. Det jag menar är att man har denne enkla vinkling när det gäller Cannabis. Och filmar en nedgången bland missbrukare, som faktiskt hade inkörd porten från Alkohol. Så, det är klart hetsjakt mot sjuka, som fått lindring via Cannabis, kanske sårläkning annat. Så att de kan leva. Guds Välsignelse.

  5. Hej! Angående fakta så leta igen i kategorierna på denna sidan/Cannabis, jag skall leta efter sidan om den inte finns här. Ja cannabis är INGEN drog, men däremot ALKOHOL som är MYCKET dödligt och som många tar upp sängplatser på sjukhusen för sitt MISSBRUK. men BRUK av cannabis är INGET MISSBRUK. Heroin o koks o annat är livsfarligt men Läkemedelsverket vill inte ha FRISKA MÄNNISKOR! De vill förstöra och göra människor SJUKA och döende!!! Nu kommer de att lansera CBD-olja och den kommer de att spetsa med sådant som är FARLIGT och man vill INTE HA DET om man känner den ÄKTA varan. Det kommer bli ngt slags protester där de sjuka vinner.,. Sprit o vin är farligt och det är inte bra att köpa det. Hoppas på en stor ändring. /Gud välsigne dig /M

  6. Det är bra att saker kommer fram. Tillvaron blir mycket grönare, än och sörja till mycket. Det, säjs ju också att Vanligare brukare blir Kriminella, bara de har de här i gott syfte, och Läka smärta, sömn har jag också hört. Du hade en helsida här en gång, till en sajt, som hade massor av fakta kring Cannabis, den var högst intressant. I Peru tuggar de koka blad, urbefolkning sedan gamla anor. Bob Marley var väl inte kriminell, han var förträffligt bra. Men i Sveriges skall de måna om mångkulturen, varför ser vi inte Cannabis och Koka blad, säkert har koka bladen också positiv verkan, det är när de gör saker till vitt pulver och sniffa i mängder på Spy bars efterfester, blandat med mä herr Alkohol. Och ses väl inte som Kriminell bland Journalister på Stureplan, för dom är helt ner solade med öl vin sprit och kocks under näsan. Och det får ju förstådd passera, och nämns inte mer än party drog. Trots att de både Knarkar och dricker sprit o groggar, den dödligaste drogen. Men koka, blad direkt, kanske har fina positiva saker och läkande egenskaper som Cannabis. Många länder har ju nu Cannabis, som Läkemedel. Vem vet, kanske den är bra mot deprission, eftersom en del talar om att de sover på det också. Om man får bort verk, måste det kännas som en ohygglig beskriven de att kunna leva, någorlunda Liv. När Läkemedelsindustrin kan väska in guld pengar på det här kommer det mer och mer, och blir tillåtet, och samtidigt avkriminalisera folk bort från brott, eftersom det inte är något brott längre. Vi närmar oss dit, efteråt många Länder hakar på detta. Tänk om de skulle kriminella Sprit o vin, va mycket Kriminella vi skulle få. Bura in halva Sverige, för att dricka världens farligaste drog alla Kategorier. Alkohol. Cannabis är ju Läkeväxt. Minns du Sajten du rellatera till med massa fakta Maria. Ja de var hur mycket fakta som helst där. Guds Välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.