Brev som riktar sig..

evighet.jpg

Att vara troende är inte alltid så lätt. Att inte vara troende måste vara hemskt jobbigt. Det är många år sedan jag blev frälst, men jag kan fortfarande komma ihåg den attityd jag hade och den låga självkänslan som jag brottades med.

Alltså var det jobbigt, ja väldigt arbetsamt, men jag visste inte då, vad jag skulle få uppleva med Jesus vid min sida.
I dag kan jag verkligen vittna om vad Jesus gör och vill göra i människors liv. Man måste lära känna vad tro är först innan man kan försöka förklara på djupet. Därför finns denna kategorin här, där jag kan skriva dig ett brev, om sådana saker som jag själv skull undra över.

Gun-Britt Holgersson skriver såhär:

*Var och en av oss är ett tempel där Guds Ande bor. Var och en av oss är ett vittne som på Jesus tror. Vi är Guds församling, i världen ett ljus, till att visa alla vägen hem till Faderns hus.*

Visst är det vackra, innehållsrika och förklarande ord? Jag har en andaktsbok med bibelord och dikter som jag använder för denna hemsidan ibland. Som ofrälst är man väldigt nyfiken och vill veta så mycket som möjligt om hur livet kan gestalta sig då man får en tro.

Att vara kristen är inte en dans på rosor, det finns många törnen på vägen. Men att gå bland törnen och kunna plocka blomblad är skönt. Jesus är ju med hela tiden, hela vägen fram till Gud, till slutdestinationen. När vi nalkas slutet en gång, då tror jag att alla mödor är glömda. Då finns bara Fadern och Faderns kärlek att famnas av. /maria

2 thoughts on “Brev som riktar sig..

  1. Hej Rolf Tack för dina härliga ord. Vad svara mer än: TACK. Att fortsätta arbetet vid datorn och vid telefonen och per brev för att berätta om Jesus och friden…det tänker jag göra länge än. KRAM till er bägge! /maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.