Brev som riktar sig till…TID

 

Väkommen

Alla har vi fått en utmätt tid av Gud av år, månader, veckor, dagar, timmar, minuter och sekunder. Har du tänkt på det?

Eller tror du att livet är en slump?

Jag känner en person som på en månads tid blev räddad till livet 2 ggr! Hennes tid är ej ute, för hon skall göra något speciellt för Gud. Det vet hon, och är tacksam för allt han gör och hon väntar ivrigt på att bli mer använd av honom.

Mitt eget liv har också räddats ett antal gånger, och kanske har du som läser blivit viss om att din tid är dyrbar och att Gud råder över den.

Om du inte vet detta, eller känner att det är så, så ta en funderare över ditt liv. Tänk på olika tillfällen då den kanske hänt dig något som du kan se att “någon” varit med dig. Jag skulle vilja säga att det var Gud som var med dig i olika stunder då du hade det svårt och kanske var illa ute.

Det är dags för de flesta av oss att börja tänka efter vad våra dagar här på jorden är till för.

Han vill visa oss vägen, och i den värsta stormen är han med oss.

KRAM fr Maria!

*Allting som jag har jag fått det av min fader,
allting som jag är jag är det för min Gud,
allting som jag gör jag gör det för min Herre,
allt vad jag behöver jag nu får och mycket mer. *

 
                                                                Okänd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.