BÖNESVAR! FRÅN DÖD TILL LIV! TACK JESUS för LIVET. Vittnesbörd från A

tack-jesus

VITTNESBÖRD FRÅN A. OM HUR GUD FÖRVANDLAT HENNES LIV! -FRÅN DÖD TILL LIV!  SATANS GREPP HAR SLÄPPT!  JESUS VANN KAMPEN, och HAN välsignar människor

Jag är chockad över hur Gud har förändrat mig. Att vara självdestruktiv och följa satans helvetiska väg. Han lurade mig i 20 år. 20 år av ångest, sorg, droger, alkohol, min själ var länge under satans grepp, satan fick mig att köpa vin, handla droger, dra i mig piller tills jag inte längre kunde stå på benen och jag visste inte vem jag var. Han misshandlade mig genom alla dessa år och han gav mig all sorg, jag trodde att jaga kickar var mitt liv, dricka den där boxen, snorta dom där tabletterna, halsa ölen för att känna något. Länge kände jag ingenting, förutom satans klor i mitt bröst. Han klöste ur mina ögon, han satte hans klor och rev sönder själen. Satan skrattade åt mig när jag skar sönder mina armar, mina ben, han skrattade och klappade händerna när blodet rann. Han satt på mitt bröst när jag skulle sova så jag inte fick luft, tårarna rann och inom mig skrek jag efter hjälp. Länge länge levde jag på satans förstörelse väg, han höll mig ofrivilligt i handen, han kramade den så hårt och han viskade alltid i mitt öra hur värdelös jag var, hur äcklig jag var, att jag förtjänade att dö, hur jag förtjänade att knarka sönder mig. Skära sönder mig. Han log åt mig och sa att han aldrig skulle släppa taget om mig. Han ägde mig. Han ägde mitt sinne, min själ, han satte på mig fler och fler bojor för varje dag och det blev tyngre varje dag. Han njöt över att pina mig, jag var hans. Han ägde mitt beteende, han styrde mina hatiska ord jag sa till folk. Han formade mig till en hjälplös liten stackare. Han fick mig att försöka ta mitt liv gång på gång. Hans enda mission med allt detta, ja det var att ta död på mig.

Men vet du? Han lyckades aldrig.

En dag gick jag i dimmorna, jag vacklade, jag var slut, fötterna blödde, jag orkade inte gå längre. Jag hade fått nog. Jag hade förlorat precis allt. Min självrespekt, familj, mina känslor existerade inte ens, jag var känslokall, jag blev hatisk, jag hatade allt och alla. Speciellt mig själv. Jag hatade hur den jag blivit, jag hatade satan. Jag ville bli fri. Jag har varit frälst i 10 år och jag bad och bad till Herren att sätta mig fri, att hjälpa mig, att torka mina tårar, men dom fortsatte rinna. Bojorna var kvar och jag förstog inte varför jag aldrig kunde bli fri.
Men jag förstog. Jag bad inte från mitt hjärta, jag kanske inte menade det innerst inne. Jag ville ju bara bli fri. Jag förstog att Gud kan ju inte hjälpa mig om jag inte menar det från mitt hjärta. Gud kände mig, han såg mig, och han ville ha mig. Till sin. Men jag var inte redo och han väntade tills jag var nerbruten nog. Han inväntade en tid, Guds tid, HANS tid. Jag visste inte varför jag fick vänta så..

Jag la mig påverkad, ledsen, nedbruten, ensam, jag hade inget hopp kvar inom mig. Jag var självmordsbenägen den natten jag la mig.
Jag bad Herren att hjälpa mig, släpp loss mina bojor, låt mig bli din, jag visste genom allt jag gått igenom att Gud hade en plan för mig. Jag bad om att visa mig den vägen. Självmordsbenägen och hjälplös somnade jag efter bönen.

Jag sov.

Jag vaknade upp på morgonen. Jag kände mig annorlunda. Jag vaknade glad, positiv, lätt, ångesten var som bortblåst, jag kände inga klor i mitt bröst. Jag förstog inte vad som hänt men jag visste att GUD hade gjort mig HEL. Han arbetade under hela natten med mig. Jag hade inga bojor längre. Han hade gjort mig FRI. FRI! Han hörde mitt hjärtas rop, han hörde mig och befriade mig från satans grepp. Jesus är större än satan och ljuset vinner alltid över mörkret. Min själ var helad. Som jag väntat.

Det har gått några månader nu. Gud arbetar fortfarande varje dag med mig, han pratar med mig. Jag går hans väg och satan har inte varit på mig sen dess. Jag mår så fruktansvärt bra, jag är glad, han öppnade mina ögon, jag ser nu hur fel världen är, jag ser andra som behöver Jesus, men dom vill inte ha honom. Dom föraktar honom, hatar honom. Jesus räddade mig och gjorde mig hel och ren.
Jag går i Jesu fotspår, dem enda rätta spåren. Bojorna är brutna, själen är hel, livet i mina ögon är tillbaka, jag skrattar, jag älskar att skratta nu. Att vara nära Gud är det bästa som hänt mig. Att Jesus frälste mig, det är den största, dyrbaraste gåvan du kan få i livet. Han tar bort det som inte du skall du. Han bryter satans grepp emot dig. Han sträcker ut din hand och vill att DU skall ta emot den. Snälla ta hans hand. Vandra med Jesus, älska honom av hela ditt hjärta och av hela din själ så kommer han till att förvandla ditt liv och ditt mående. Inga piller hjälper, inget knark, inga nålar, ingen alkohol och inte rakblad. Det är Jesus som är medicinen, frälsningen.
Ta emot honom, han längtar efter dig. DIG. Han älskar dig, han vill att du blir hans.

Frågan är. Är du villig och lägga ditt liv i Jesu händer? Lägga bort din själviskhet och dina egna planer. HAN har den perfekta planen för dig MEN bara om du vill ta emot den. Det börjar med att säga JA till Jesus din frälsare. Hans blod rann för dig. Ignorera honom inte, det är ingen ide, för han kommer alltid knacka på ditt hjärta. Du kommer känna det, frågan är om du är villig och öppna!!!!!!!

Han söker dig. /A              LÄS MER HÄR:    http://hanlever.bloggagratis.se/

EN Dotter fick livet tillbaka.  JESUS LEVER

*

NamnlösMaria  som vet exakt vad Gud gjort och gör, och hur god han är. Tala om smärta, ja jag/vi vet vad det är. Gud är god, han gör under, ja mirakel!

herren

10 thoughts on “BÖNESVAR! FRÅN DÖD TILL LIV! TACK JESUS för LIVET. Vittnesbörd från A

 1. Hej Lennart. Tack! Ja det är en underbar händelse, en sådan som bara Gud kan ha till reds för en som vill LEVA.
  HAN vet allt och frälser människor ifrån ONDO, Han är mäktig! och evig!
  Ja det är en otrolig händelse. Gud är verkligen god.
  FRID! /Maria

 2. Ja det är ett mirakel, tack vare att A VET VEM Jesus är så blev det sååå bra.Han är alltid nära och HAN har SIN TID. När man ber får man svar.
  bön ..från ett ärligt hjärta.
  Du får fråga henne på hennes hemsida,det får hon bestämma.
  Ja det finns så många som behöver höra och SE vad Gud gör för människor. Därför artikeln.
  FRID!
  /Maria

 3. Ja, verkligen härligt att få komma till Herren! Underbart att höra. Han är ju inte långt borta från någon. Och när vi erkänner honom för den han är kan vi få hjälp! Tänkte på orden ‘att mena vad man ber om’ – inte hyckla! Då lyssnar han till oss och vill hjälpa. Strongt av A!

  Vet en person i precis samma situation som i vittnesbördet. Väldigt likt. Kan jag få använda texten och visa för henne? Hon behöver höra detta.

  Janne

 4. Hej Riitta! TACK! Vad jag blir glad att du blev glad! 🙂 Ja Jesus lever och är trofast och har gjort många under för oss och andra, därför vill vi dela med oss till dem som mår dåligt av olika orsaker och berätta att JESUS gör mirakel än idag!Ja Jesus känner oss alla och han har OLIKA planer för varje individ, och detta som skedde min dotter var en del av HANS PLAN
  för henne, för det kommer mer. Tack till Gud att du är frälst, och är på vägen och kan vara med och hjälpa människor!
  Tack för det du skrivit och du är så välkommen tillbaka hit! Min youtube-kanal:https://www.youtube.com/user/MariaEvighet
  Ja skriv gärna på hennes sida, hon blir glad. TAck så mycket! och Kramar från oss. /Maria

 5. Tack att du svarare. Jag blev så väldigt glad av din dotters vittnesbörd, det är just vi behöver, uppmuntran hur Jesus verkligen lever och är trofast. Nu försöker jag skriva om på hennes sida igen. Jesus har frälst mig och befriat på -82, på natten. Jag blev pånyttfödd, och Han ledde mig att läsa evangeliet. Så när man läser andras frälsningsupplevelser är som man skulle leva samma uppleverse igen. Det är så ljuvligt och himmelskt hur Jesus känner oss var och en ett speciellt sätt. Gud ska välsigna dig, din dotter och allt ni gör för honom… Tack Jesus… Kramar.

 6. Hej Riitta, du får gärna skriva om det, så som du ville ha det och gärna gå in och skriva en rad på hennes sida också. Det är ett mirakel förstår du! Det är otroligt vad Gud har gjort! PRISA honom. Kram f Maria

 7. Hej Maria, jag höll på att kommentera din dotters vittnesbörd, men hade inte ännu kompleterat och den åkte iväg, hur ska jag göra?

 8. Hej Carla! Tack för kommentar! Vad bra att du då kan berätta om min dotters helbrägdagörelse för människor, ta gärna länken och dela den(hennes sida) så fler får läsa. JA det är väldigt många som behöver veta att JESUS ÄR HERRE och KAN ALLT och gör människor FRIA! Han är stor han är god! Hans vilja är vår lag. Ja han är underbar, vad vore vi utan honom!
  KRAM f Maria o A.

 9. Frid! Helt underbart!! Äran till Jesus!!!
  Detta behövde jag höra nu då jag känner så många med likadan situation med svår ångest.
  Och så många som jobbar inom Psykiatrin/psykisk ohälsa som inte förstår detta och behöver höra detta.
  Så så bra beskrivning i vittnesbördet där många kan känna igen sig. Så var det också för min far innan han tog emot Jesus!! Han slängde alla ångestdämpande i papperskorgen. Tack Jesus!!
  Bara i Din perfekta vilja är vi FRIA.
  Tack Jesus
  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.