Bön /Måtte de ta emot Jesus Kristus

 

Tankar:    Det skulle kunna bli många människor frälsta-  varje dag. Varje dag skulle många människor kunna ta emot Jesus och frälsningen.. Varje dag knackar Jesus på någons hjärta och vill komma in och bo där. Jesus är trogen och han lämnar inte en människa. Han vill ju vara människans bästa vän. Det är ett känt faktum att när Döden knackar på, då kan en människa ta emot Jesus, kanske av rädsla för det okända, och Jesus har man ju kanske försökt  närma sig under åren. ….

Man kan stänga dörren för Jesus, men man kan inte stänga dörren för döden. Det  bästa en människa kan göra i sitt liv- det just nu pågående- är att GE JESUS SITT HJÄRTA.

Jag ber dig, om du är en otroende, att du öppnar ditt hjärta för Jesus, han vill träda in i ditt inre och han vill ta hand om alla dina dagar, från nu till evigheten.  /Maria

———

Det finns ett främlingsland- och där är man då man inte känner Gud. Där är  inte gott att vara- fast man kanske inbillar sig så.  Skuldbelastad och ensam har man det svårt- men böjer man sig inför Guds offerlamm Jesus, då blir man ren, från synden. Friden gör sitt intåg. Äntligen fri!

———

Man har respekt för  brev ifrån skattemyndigheten, från banken, från kronofogden och från övriga instanser, men från den största instansen HIMMELEN är inte respekten så stor. Vad kan det bero på? Ja den frågan har vi behandlat många gånger på denna hemsidan och måånga fler sådana sidor om tro— man kan ju ställa sig frågan om inte GUD är viktigare än världens instanser och företag. Det finns ju bara en väg till Gud- den går genom Jesus. Det är fritt- det kostar ingenting. Man får sitt liv tillbaka. Sista varningen till folk kommer snart, det kan bli väldiga skakningar i Sverige, Gud vill att människor skall vaka och vakna-  tiden är kort.  /Maria

                                   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.