Bön / Inbjudan

fagel.jpg

http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=fd74b7efc0cbd6005105&page=1&viewtype=&category=rd

LYSSNA OCH SE: Om vi bad….

 

Om bön finns det oerhört mycket att säga. Och att säga allt det om bönen som Herren vill att jag ska göra, det försöker jag…lite då och då. Det finns ju så mycket att skriva om.

Bön är underbart och bön är livgivande. Gud vill att hans folk skall be. Gärna och ofta och med hjärta vill han att vi går in i bönens kammare och lyfter vår blick till honom. Att lyfta upp sitt hjärta och sina ord och låta dem bli hörda av Gud, det är glädje.

Ofta kan bönen också vara smärtsam, ofta kommer vi till Gud då vi tycker vi förlorat allt hopp om en framtid eller om något annat som är så svårt för oss.

Han säger till oss: “Ropa till mig, så vill jag svara dig och förkunna för dig stora och förunderliga ting som du inte känner.”

Ja jag ropar till honom då jag inte förstår, och då mitt hjärta kan vara tungt av bekymmer. Och jag kan också ropa i glädje då mitt hjärta vill tacka för att han har hört min bön.

Detta är bara lite av vad jag vill säga om bön. Och jag kan säga att jag ALDRIG skulle vilja vara utan det underbara som bönen är.

2 thoughts on “Bön / Inbjudan

  1. Be för mig om Starkaste beskydd av Herren Gud genom Jesus. Jag ber om förlåtelse, styrka och rättfärdighet att verka för Herren. Jag har blivet utsatt för lögner, blivet mordhotad och förföljd. Jag ber om beskydd att denna person finner dig Jesus och kommer in i hans hjärta nu, beskydda honom från mörkret och låt honom vara i sanningen. Låt honom förlåta och vara i frid. Jag ber även för att hans tjej ska låta mig vara ifred. Jag ber att Jesus ska fylla hennes hjärta. Jag ber för att de ska förvandlas genom Herrens heliga ande. Jag ber att jag ska vara beskyddad från allt mörker att jag ska få Herrens skyddsrustning och vara fylld av Helig ande så att och fyll min fd kille med helig ande och hans tjej så de är i sanningen. I Jesus namn- vår befriare, i Guds namn vår livgivare. Låt bönen vara förevigt och låt den aldrig sluta verka! JAG ÄLSKAR DIG JESUS JAG ÄLSKAR DIG GUD! Var mig nådig! AMEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.