BlackRockmannen Serge Varlay:

https://newsvoice.se/2023/06/blackrock-serge-varlay-senatorer-krig/

Serge Varlay som är rekryterare på BlackRock berättar för en undercover-journalist från O’Keefe Media Group hur de köper politiker, tjänar pengar på kriget i Ukraina och kontrollerar presidenter. BlackRock Inc är världens största kapitalförvaltningsbolag.

YOUTUBE: SE NEDAN:

Varlay säger att det är lättare för BlackRock att göra sina affärer när “folk inte tänker på det” och att BlackRock som bolag helst ska förbli okänt så att det kan agera under radarn.

Serge Varlay säger att BlackRock förvaltar 20 biljoner dollar över hela världen. Enligt honom är “det obegripliga siffror”. BlackRock har över 9,5 biljoner dollar i tillgångar under förvaltning, vilket är större än BNP för alla länder i världen utom USA och Kina, skriver OMG.

Varlay skryter om hur enkelt det är att köpa politiker.

“Senatorerna … är f***ing billiga – du har 10 grand, du kan köpa en senator”.

“Det är inte vem som är presidenten, det är vem som kontrollerar presidentens plånbok. Du kan köpa dina kandidater. Först har vi senatorerna, de är jävligt billiga. Har du 10 000 kan du köpa en senator, jag ger dig 500 000 nu. Det spelar ingen roll vem som vinner, de är i min ficka.”

Varlay säger att krig är “riktigt jävla bra för affärerna”.

Han berättar om det lönsamma kriget i Ukraina och som exempel nämner han att förstörelsen av Ukrainas spannmålslager gör att priset på vete och bröd stiger lavinartat och det är fantastiskt för affärerna.

“Detta är fantastiskt om du handlar. Volatilitet skapar möjligheter till vinst”.

Läs mer: Fd BlackRock-anställd: Global finanskollaps 2023-24 är en “matematisk säkerhet” – Tips för att klara kraschen

Bild: Serge Varlay antyder att BlackRock vill arbeta utan insyn eller granskning. Foto: OMG Media Group

James O'Keefe. Pressfoto: O’Keefe Media Group (OMG)
James O’Keefe. Pressfoto: O’Keefe Media Group (OMG)

OMG skriver att att Varlay bokstavligen frågade OMG-journalisten om hon var “undercover” baserat på hur hon ställde sina frågor, men han visste inte att han spelades in. Han var skeptisk till reporterns frågor eftersom “normala människor inte bryr sig ett skit” om verkligheten.

OMG tillägger att en video med James O’Keefes konfrontation med Varlay förväntas släppas inom kort.

När O’Keefe för en tid sedan konfronterade en Pfizerkonsult som avslöjats på ett liknande sätt ledde det till att O’Keefes blev inlåst på en restaurang av konsulten och sedan blev utmanglad från sitt tidigare mediabolag Project Veritas.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källa

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.