Bilderbergmöte 2013. Politiker. /Och Jesus är HERRE

 

Trust

 

 

 


Stefan Löfven
Stefan Löfven är den första deltagaren som godkänts för Bilderbergmötet

Jurriaan Maessen
ExplosiveReports.Com
5 maj 2013

Socialdemokratiska partiets presschef erkände att den nyvalde ledaren för partiet, Stefan Löfven, kommer att vara gäst hos Jacob Wallenberg – en framstående medlem av Bilderbergs styrkommitté.

Pressekreteraren i frågan avslöjade den första officiella Bilderbergdeltagaren för år 2013, och han har också bekräftat för oss att mötet kommer att äga rum i början av juni – vilket redan bekräftades och avslöjades i de alternativa medierna tack vare Jim Tucker.

En källa till tidningen konstaterade först att den nyvalde ledaren för den svenska social-demokratiska partiet kommer att vara närvarande vid Bilderberg på inbjudan av den svenska filantropen Jacob Wallenberg. Artikeln i SvD Näringsliv påstår:

“Stefan Löfven är inbjuden och planerar att delta i årets Bilderbergmöte i juni.Det har samlats in från initierade källor, indikerade av SvD Näringsliv och har nu bekräftats. “

Bekräftelsen av tidningens insiderinformatör kom från en av Löfven:s pressekreterare, Erik Nises, som berättade för SvD:

“Ja, det stämmer. Stefan är inbjuden till Bilderbergmötet. Han kommer att vara där, inbjuden som gäst av Jacob Wallenberg. “

Wallenberg, som är en av 35 medlemmar i Bilderbergs styrgrupp , har bjudit in politiker (från alla samhällsskikt) och affärsmän från sitt hemland redan tidigare. Låt oss kasta en kort blick på dagordningen för några av de övriga ledamöterna i utskottet. Den gemensamma nämnaren för deras respektive agenda är ett slående tomrum mellan den 6 juni och 10 juni 2013, eller inom den tidsramen verkar medlemmarna inte ha andra uppdrag inbokade.

Medlemmen för Styrgruppen, Balsemão Francisco Pinto (ordförande för Europeiska Publisistrådet) kommer tidigare till sitt besök inom Bilderberg för att delta i en digital “festival” från 29 maj – 2 Juni. De andra medlemmarna av Bilderberg styrgruppskommitté, Marcus Agius (tidigare chef för Barclays), kommer förmodligen att vara i området, kanske kombinera sitt ansvar för styrgruppen med hans verksamhet som förvaltare för Londons Royal Botanic Gardens. Det är en skam, förresten, att hans engagemang för öppenhet och ärlighet, som beskrivs som några av hans mest utmärkande drag i hans egenskap av träd-och växtälskare, inte riktigt speglar hans beteende när det gäller hans deltagande i världens mest hemlighetsfulla möte. Den 11 juni 2013 är Agius inställd på att intervjuas inför ett nytt möte i London, vilket gör det säkert att denna framstående medlem av Bilderbergstyrgruppen kommer att vara i området under dagarna innan.

En annan medlem av Bilderbergs styrkommitté, Franco Barnabé, kommer att flyga in från Washington den 6 juni, där han kommer att närvara vid en konferens från 09.00 till 10:00 USA-tid -. precis i tid kanske tillsammans med ännu en styrgruppsmedlem, mediamogulen Juan Luis Cebrian, som är planerad att tala den 19 juni på Global Editors Network (GEN) News Summit (GEN) i Paris, tillsammans med Hu Shuli från Caixin Media och Jim Roberts från Reuters Digital.

Såsom fd chefen för Deutsche Bank och lojal medlem av Bilderbergs styrgrupp kommer Jozef Ackermanns uppdrag att ta honom till London den 20 maj, där han ska tala vid 2013 Global Leadership Summit vid London Business School. Detta kommer även att ta Ackerman i egenskap icke ansvarig chef för det holländska kungliga Shell, som kommer att ha sitt möte torsdagen den 23 maj 2013 i London och var hans Bilderbergbroder Peter Voser och Gerard Kleisterlee deltar vid Shells årliga bolagsstämma. Shells främste man, Jorma Ollila och prominent medlem av styrkommittén kommer att ta honom till Sverige efter Bilderbergmötet, där han kommer att inledningstala vid Stockholms Digital Horizon Arena den 12 juni. Fd chefen för Eurpeiska Centralbanken, Trichet, kommer att följa upp sitt deltagande i Bilderberg med att tala i London vid International Economic Forum Of the America’s möte den 12te juni i Montreal.

En annan medlem av styrgruppen, är den grekiske Loukas Tsoukalis, som kommer att delta i ett seminarium som anordnas av Friends of Europe i Aten den 13 juni, kanske för att njuta av den eurovänliga efterglansen till hans Bilderbergerfarenhet ett par dagar innan.

Nu är det ju så att strax efter att den sista limosinen har rullat iväg, kommer det 39: e G8-mötet att hållas på Nordirland. Här kommer “våra globala ledare” att ansluta sig till de slutsatser som man kommit fram till vid det senaste Bilderberg mötet.

Från:

http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/loven-till-bilderberg.html

 

SE DENNA VIDEO:

Bilderberg Group: The Secret Rulers of the World 

http://youtu.be/HBypAFQ3ZCk

 

/Maria

 

 

2 thoughts on “Bilderbergmöte 2013. Politiker. /Och Jesus är HERRE

 1. Hej ja jag förstår precis vad du menar här. Det är precis som att vi nu skall ställas inför faktum att vi inte kan göra ngt åt vad de träffas och diskuterar och BESTÄMMER över våra huvuden
  MEN GUD skrattar åt dåraktigheterna de håller på med. Guds ord är Guds ord i eviga tider vad de än säger här på jorden.
  Jag hoppas man läser psalmerna här och får olik bevis på Guds storhet.
  Det står om de ödmjuka som väntar på Herren och lyder honom…de rättfärdiga.
  /Maria

 2. “Bilderberg har aldrig existerat och har ingen betydelse!” Så har det låtit i 25 år. Nu börjar de redovisa att de har möten. För några år sedan gömde de sig för media och allmänheten! Det var en fantasi att 100 företagsledare och höga politiker kan tala om något överhuvudtaget instängda i 4 dygn på ett hemligt lyxhotel. stefan lövén är Sveriges nästa stadsminister betyder hans inbjudan. Jag ger 100 kr på det! Eler kanske 100 miljarder Euro, kanske!

  Här två Psalmer ur Psaltaren som säger att hemliga konspiratörer får smaka på egen medicin. Gud skrattar år dem!

  Psalm 2

  Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing?
  The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the Lord, and against his anointed, saying,

  Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us.
  He that sitteth in the heavens shall laugh.

  Psalm 10

  2 The wicked in his pride doth persecute the poor: let them be taken in the devices that they have imagined.

  Psalm 10

  16 The LORD is King for ever and ever: the heathen are perished out of his land.

  17LORD, thou hast heard the desire of the humble: thou wilt prepare their heart, thou wilt cause thine ear to hear:

  18To judge the fatherless and the oppressed, that the man of the earth may no more oppress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.