Bibelord / Min HERRE Jesus Kristus, Fria i Kristus

Vill återkomma till att vi är Fria i Jesus. Om du tittar i Ps 72:12-14 så står det om hur Gud tar hand om oss:

*Han tar hand om hjälplösa och fattiga när de ropar till honom. Han känner medlidande med svaga och behövande, och bevarar dem från en säker död. Han räddar dem undan våld och förtryck, för deras liv är dyrbara för honom.*  Ser du här i texten att man ropar till Gud och får svar, ser du Hans kärlek?

Vi fortsätter se på Ps 34:6, där står det:  *De som ser upp till Herren kommer att stråla av glädje, och de kommer aldrig att bli besvikna.*   Ser du i texten att de som tror på honom aldrig kommer på fall, och att Guds löften gäller…och håller att stå på.

Vi går också till Upp 3:20, och den säger:

*Se! Jag har stått vid dörren länge nu, och jag knackar ständigt på. Om någon hör min röst och öppnar dörren så ska jag komma in och dela gemenskapen med honom och han med mig.*    Har DU stängt Gud ute ur ditt liv? eller har du öppnat dörren in till evigheten med Jesus som din Herre?

Att öppna upp för Jesus och att ha honom som HERRE är det enda hoppet och den enda glädjen som BESTÅR,  Allt annat kommer att försvinna, är du medveten om det? /Maria

 

2 thoughts on “Bibelord / Min HERRE Jesus Kristus, Fria i Kristus

  1. Hej Karin ju närmare du vill komma honom ju närmare blir det. Ge inte upp, utan sök och finn och läs bibeln, här finns massor av bibelord till dig. Han är nära dig, det vet jag för han älskar dig! Sök på nytt, han lever o finns för dig. Be Gud om att den helige Ande ska nå dig i ditt innersta. Många kramar f Maria

  2. Hejsan Maria! Många kloka ord, ska ta till mig dem.

    Jag ropar på Jesus nu och jag hoppas att han hör mig, det känns inte så, har kommit bort lite från honom så det kan ju vara orsaken, men jag hoppas att han ska svara mig, längtar efter att höra hans röst och få vägledning.

    kramar från Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.