Bibelord. / Förlåten/Forgiven

 

Vi är förlåtna. FORGIVEN.  Jesaja 38:17 berättar att Gud har kastat bort alla våra synder och kommer icke mer ihåg dem.  Om detta och fler bibelord om förlåtelsen kan du läsa i D Wilkerson´s  daily devotion, länken hittar du här i sista raden i denna artikel.Bibelställen:

John 8:31-32, 36

Joh 5:24
Jes 43:25
Jes 44:22
Jer 31:34
Heb 8:12
Heb 10:16-17
Mik 7:19
Jes 38:17

*…i det du kastade alla mina synder bakom din rygg.*  Vi är fria i frälsningen och Gud har förlåtit oss. Detta kan vara svårt att fatta för oss, för vi återkommer i tanken till de synder vi gjort och vi kan tänka: Men å vad hemskt jag gjort, kan Gud verkligen förlåta? Jomen visst, han har förlåtit.

http://www.worldchallenge.org/en/node/13289

/Maria

4 thoughts on “Bibelord. / Förlåten/Forgiven

 1. Underbart och sant. Sådan är vår Gud. Han är underbar och har sådan stor kärlek till oss och sådan nåd, vi är burna av en mäktig Gud.
  Måtte vi vara sådana som han önskar.
  Gud välsigne dig.
  /Maria

 2. Lyssnade till en predikan av Gary Wilkerson (en av Davids söner) där han berättade en underbar berättelse om en flicka som hade fått gåvan profetisk tal. En bitter/trött präst i närheten ville pröva om det flickan sa kom från Gud.

  “Fråga Gud om mig och kom till mig sen och berätta om Gud förlåter oss synderna.”

  Flickan gjorde det och kom tillbaka dagen efter.

  “Vad sa Gud om mina synder”, frågade prästen?
  “Vilka synder?”, sa flickan. “Jag kommer inte ihåg dem.”

  Vilken underbar Herre som uttrycker sig så!
  Är det inte ett underbart kärleksbevis? Till och med en gammal och trött präst fick en sådan nåd! Jag blir alldeles rörd!

 3. Gud leder artiklarna här tror jag…det är märkligt hur de kommer och människor hör av sig.. Ja, TACK för Golgata och TACK för frälsningen! Nej jag blir aldrig heller den jag var förr- det är fantastiskt att veta! Det gamla är borta, kommer aldrig igen.

  Tack för dina ord och verser, jag hör en melodi.

  Tänk att människor väljer bort Jesus!! Och vi är bevis på att Jesus förändrar liv! Kram f Maria!

 4. Tack för Golgata,jag blir aldrig mer densamme.Tack för Golgata allt är annorlunda nu! Och med kärlek i mitt hjärta,vill jag sjunga ut:Tack för Golgata,jag blir aldrig densamme igen!!!…..Allt är förlåtet och glömt mitt barn,allt är förlåtet och glömt.Dina synder som plågat dig så,blev förlåtna vid Golgata!!!(där fick du två sånger som kom till mig,Maria) Tack för ditt välsignade inlägg!!! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.