Bibeln/Stoppa barnäktenskap!/EVANGELIERNAS JESUS

Guds ord är vägvisare

Två artiklar kommer här:

Stoppa barnäktenskap och sexslaveri: Vägra bygglov för moskéer

Man gifter sig enligt sharialag. Hege Storhaug på HRS, Sverige bör skärpa lagstiftningen för att hindra barnäktenskap, Flera hundra fall av barnäktenskap i Sverige.

SVENSKT SOMMARLOV och hundratals svenska flickor blir i barnäktenskap bortgifta mot sin vilja. Barnäktenskap med flickor på 13-14 år sker både i Norge och i Danmark.

LÄS ARTIKELN HÄR:
_____________
 
 
OCH:  EVANGELIERNAS JESUS

Vad gjorde Jesus och vad ville han och vad vill han att vi ska göra idag?

Evangelierna handlar om hur Jesus vill att vi ska leva och evangelierna berättar för oss om under och mirakel. Dessa saker står ju naturligtvis i bibeln som är Guds Ord, för att vi ska lära oss vad Ordet berättar.

Jag tror inte det finns en enda fråga som människor har, som inte Jesus kan svara på.

Varje bok i evangelierna är speciell, för de har olika utgångspunkter och syftning på sina berättelser om Jesu liv på jorden. Varje kapitel och vers finns med-  inget är utelämnat. Evangelierna är uppdelade i 250 händelser. I bibeln följer vi Jesus på olika vandringar, och vi kan jämföra olika framställningar som texten ger.

Jesus undervisade med stor auktoritet. Jesus fortsätter att undervisa med stor auktoritet och skall man ta till sig hans undervisning så tror jag att man måste ÄLSKA Jesus av hela sitt hjärta- annars kan man inte lyda honom och man kan inte utvecklas till den han vill att man ska vara.

Jesus är Guds Son och tillika Gud och han bevisar för oss vem han är-  men ändå tror man honom inte! Det är högst märkligt- vi har ju sanningen.

I dagens samhälle springer man runt som skållade råttor- yra höns- förvirrade människospillror- drogade av mediciner eller av alkohol, eller man är utarbetad eller arbetar bara för pengars lockelse. Jesus vill till männniskan säga:

JESUS UTLOVAR RO OCH VILA! 
JESUS KRISTUS GÖR UNDER!
JESUS- VÄRLDENS LJUS! 
JESUS SÄGER: OROA ER INTE!
JESUS SÄGER: Följ Mig!
JESUS SÄGER: JAG är VÄGEN!

JESUS DOG FÖR DIG OCH MIG och för ALLA ANDRA MÄNNISKOR.

Jesus är HERRE!  

*

Jesus säger:

 *Herrens Ande är över mig. Han har utvalt mig att komma med ett glädjebud till de fattiga. Han har sänt mig för att ge de fångna frihet, de blinda sin syn, och för att befria de förtryckta och utropa ett frihetens år från Herren.* Luk 4::18-19

*

Tror du att Jesus skulle vilja välsigna barnäktenskap? Naturligtvis inte!!!! 

VAKNA SVERIGE!      /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.