Bibeln /Vad säger Gud om…./Skilsmässor/Omgifte

 

Ett ämne som jag tror människor vill veta mer om det är Skilsmässor och  Omgifte/Äktenskap. Det är ett ämne som man många gånger tisslar och tasslar om och kanske inte vet vad som står i bibeln, ja,vad säger Gud?  Tänk på att Gud skapade man och kvinna för att de skulle leva som gifta ett helt liv med varandra, alltid.

Skilsmässa och  nytt Äktenskap och Bibelverserna om det:

Matteus 19:3-9;   5:31,32;   Mark 10:2-12;   Luk 16:18;   Rom 7:2,3;   1 Kor 7:10,11;   Mal 2:14-16;   Mos 2:18-24

_____

Här i detta ämne har jag erfarenheten av att gå igenom en skilsmässa och att sedan få en man som Gud valt ut till mig. Så det var ett under som Gud  gjorde för mig.Jag fick en kristen man.. som jag bett om.

Det kommer fler ämnen med tillhörande bibelverser…../Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.