Bibeln /Satans synagoga. VIDEO och bibelställena

 

Satans Synagoga. I Satans synagoga finns de människor som säger att de känner och bekänner Jesus Kristus som sin Herre, och vill följa honom genom allt, men det är lögn.Denna video från MySoulRefuge visar på vad bibeln säger. Bibelställena från videon finns nedskrivna till dig nedan.

http://www.youtube.com/watch?v=HhL1MzEiFXc&feature=player_embedded
Hoppas att också du fått en mer klar bild över detta med satans synagoga och att vara barn till Abraham och att älska Jesus och varför följa honom.

 Satans Synagoga: Bibelord kommer här, för dig som inte skrev upp dem ..

Upp 2:9, 3:9

Jesaja  44:6 Jesus är Kung av Israel

Upp 3:9

John 1:11-12

1 John 2:18; 2:22

1 John 4:3, 2 John 1:7 Att förneka Jesus

Matt 3:7; Matt 3:8;  Matt 3:9

Matt 23:33, Förnekande

Gamla Testamentet vittnar om Jesus, Kungen.

John 5:37; 5:38; 5:39, 5:40, John 3:6; 3:8  Född på nytt

John 8:44

Paulus sade: Rom 2:28; 2:29, Rom 4:13 Christ is the promised seed of Abraham

Gal 3:16; Gal 3:13; Gal 3:29
Dömda utan Jesus: John 3:18; Mark 16:15-16; John 3:36; John 8:24  1 John 5:10  1 John 5:11-12

Man dör i sina synder utan frälsning John 8:24

Jehovas Vittnen säger att Jesus Kristus var ärkeängeln Mikael, de säger också att Gud var EN Gud(vilken som helst), men INTE GUD.

I Satans synagoga som Jesus nämner flertalet gånger i bibeln finns alla de människor som säger sig tillhöra Jesus, och äslak honom, men de gör INTE det.

FRÄLSNING: Rom 10:13;  Mark 1:15; Rom 5:8; Rom 5:9

Håll fast vid Jesus Kristus, och lämna inte honom.  /Maria

  

4 thoughts on “Bibeln /Satans synagoga. VIDEO och bibelställena

 1. Ledarnas inställning (fariseer, saduckkeer) visar klart att de tillhör djävulen.Deras hat mot sanningen och alla deras lögner och fördomar, detta hindrade dem från att komma fram till en tro på Jesus. De tillhörde stanas synagoga.

  De religiösa ledarna kunde inte tro, de ville inte tro, de hade bara en stark tro på sig själva men inte på Jesus.
  ja enligt förklaringar i min bibel som jag ser nu så betyder det judar som inte tror på Jesus, de var judar i judendomen. Läs 8:41, 8:46 handlar om att Jesus inte kunde anklagas för en enda synd, De granskade honom skonigslöst men kunde inte hitta några fel, detta var bevis på att Jesus är Gud.
  Blessings/Maria

 2. Vad menar Jesus med satans synagoga och med texten i Johannes 8:44?

  Menar han judar som inte tro på Jesus och inte är kristna?

 3. Det är naturligtvis Gud som skall forma oss efter hur han vill ha oss, det är svårt för många att förstå kanske, men det är sanning. HAN skall bestämma över våra liv och ju fortare vi förstår det, ju bättre blir det.

  Om vi förminskar Jesus- då tror jag inte att vi tror på honom. Gudsfruktan är vad vi skall lära oss att ha. Det vill Gud och det har han alltid velat.

  Vi lever i det nya förbundet och Jesu liv och död och uppståndelse, men har även Gamla testamentets profetior m m att gå tillbaka och se sanningen i.

  Vi hoppas inte på ett gammalt kungadöme, vi hoppas på Jesus och en ny himmel och en ny jord. Vi hoppas inte på en Messias som inte kan väcka människor vi hoppas på Kungen Jesus. Det finns en liten del av det judiska folket som skall bli frälst i de sista tiderna säger bibeln. Videon är bra tycker jag…/Maria

 4. Bibeln säger att Jesus är Gud, och Gud är den förste och den siste; är A och O. Jesus är vad vi behöver, jude likväl som hedning. Jesus är inte en litet barn på mammas knä, som i renässanstavlorna. Han är mycket större och hans förbund är mycket större (mer omfattande geografiskt, andligt) än det gamla förbundet. Hela Hebreerbrevet och stora delar av paulus brev handlar om denna nya verklighet och de nya människor som lever i den (i Guds rike).

  Några frågor: Varför gå tillbaks till föreställningar i det gamla förbundet och hoppas på att det ska gå i uppfyllelse?

  Varför förminska Jesus? På vilket sätt kan vi kontrollera honom?

  Var någonstans finns frälsning för alla människor, enligt vad Jesus själv säger?

  När vi hoppas på att Gud ska återupprätta Israel, ska vi tro att det är Davids kungadöme på gamla testamentets tid vi hoppas på? Kommer Jesus tillbaka för att regera som kung över staten Israel och innan han gör det kallas han en misslyckad Messias och väntar vi på att han ska ändra inriktning och bli mer judisk i sin framtoning? Så att de judiska folket ska acceptera honom?

  Ska vi forma Gud efter våra föreställningar, eller ska Gud forma oss efter sina föreställningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.