Bibeln / Det smutsiga samhället, Bibelord Romarbrevet

 

Tankar…Samhället ser ut som en slaskhög och vi lever mitt i den sörjan,- och rovdjuren går fritt.Vad har hänt? Man står snart upp till axlarna i smutsen. Vart man än går så ser man eländet.

Vi vet vad som hänt men vissa blundar ju, det har de alltid gjort. Det börjar mer och mer likna Sodom och Gomorra. Synden är stor och ingen tycks vilja att den försvinner. Och större kommer den att bli.Det kommer en ny tv-serie som kallas Svärföräldrarna från Helvetet…vad är det för människor som kommer med sådana idéer…och detta är tufft och kul, och barn och ungdomar tittar och Tv tjänar pengar.

TV, tidningar, ja all media vräker ut program och bilder och filmer m m om sex, ja sex är populärt, väldigt populärt, för de flesta tv-program handlar om sådant. Det bara vräks över människor, det kallas hjärntvätt. Den nivån det är på nu är farlig och senare, längre fram, eller snart, kommer det att komma så rysliga och hemska saker som har med sex och mord och andra hemskheter att göra.

Vi vet att troende kristna inte ska ta del av sådant, men visst, satan kan lura alla till att begå felaktigheter. Vi har sett några predikanter de senaste åren “ramla dit” och många av dem går ifrån Gud för alltid.

Trista tankar…ja men jag vill skriva ner dem, för snart dränks Sverige i smutsen, ser ni att det blir värre och värre?? Systembolaget vill ta upp beställningar på sprit m m och köra ut dem till kunderna, samtliga inblandade tycker det är en bra idé. Tycker du det?

Jag tycker det är en farlig och hemsk idé, samtidigt som Systembolaget vill göra reklam för att de vill hålla nere på “skaderiskerna”, så vackert heter det. /Och SB vill tjäna mer pengar/
Folk super ihjäl sig i Sverige, med statens goda minne och tillåtelse. Men om människor super ihjäl sig så behövs ju inte någon lön eller bidrag eller pension eller avgångsvederlag eller.. något… till de personerna. De dör …det kanske ingår i vissas planer.

Satan är inte mindre farlig idag än på Mose tid. De tio buden, kärnan i Guds lag, är lika sanna och tillämpbara idag som för 3 000 år sedan, därför att de representerar en livsstil som har Guds godkännande.

De är ett fullkomligt uttryck för:
1) Vem Gud är

och

2) Hur han vill att vi ska leva.

Lever människor idag så som Gud vill? Bryter man mot Guds lag? Varför ser det ut som det gör och varför leker människor Gud? Har du ett svar? Svaret står i Guds bud…..

/Maria

*Kom som du är till din Jesus, Böjd under syndernas tyngd!
Blodet, som flöt från hans sida, Renar din själ från all synd.*

Rom 1:24  Därför prisgav Gud dem i deras hjärtans begärelser åt orenhet, så att de med varandra skändade sina kroppar.

Rom 1:25  De hade ju bytt bort Guds sanning mot lögn och tagit sig för att dyrka och tjäna det skapade framför Skaparen, honom som är högtlovad i evighet, amen.

Rom 1:26  Fördenskull gav Gud dem till pris åt skamliga lustar: deras kvinnor utbytte det naturliga umgänget mot ett onaturligt;

Rom 1:27  sammalunda övergåvo ock männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes i lusta till varandra och bedrevo styggelse, man med man. Så fingo de på sig själva uppbära sin villas tillbörliga lön.

Rom 1:28  Och eftersom de icke hade aktat det något värt att taga vara på sin kunskap om Gud, gav Gud dem till pris åt ett ovärdigt sinnelag, till att bedriva otillbörliga ting.

Rom 1:29  Så hava de blivit uppfyllda av allt slags orättfärdighet, ondska, girighet, elakhet; de äro fulla av avund, mordlust, trätlystnad, svek, vrångsinthet;

Rom 1:30  de äro örontasslare, förtalare, styggelser för Gud, våldsverkare, övermodiga, stortaliga, illfundiga, olydiga mot sina föräldrar,

Rom 1:31  oförståndiga, trolösa, utan kärlek till sina egna, utan barmhärtighet mot andra.

Rom 1:32  Och fastän de väl veta vad Gud har stadgat såsom rätt, att nämligen de som handla så förtjäna döden, är det dem icke nog att själva så göra, de giva ock sitt bifall åt andra som handla likaså.

 

2 thoughts on “Bibeln / Det smutsiga samhället, Bibelord Romarbrevet

 1. Hej Hör just på statsfinansiella problem på radio…2012 7.8% arbetslöshet..m m
  Negativ kritik, märklig prognos-
  Nej Sverige har det inte så bra.
  Det sparas pengar överallt och det finns olagligheter som man försöker dölja- man låter människor jobba för mycket då de jobbar. bl a.
  2014 anses bli ett toppenår, och Grekland är nu i konkurs- är Sverige på väg dit?
  Vi har det inte så bra på många plan som man säger, men sanningen kommer ju inte fram.
  /Maria

 2. På jobbet sparar man pengar just nu. Den fasta personalen får jobba där vikarierna annars brukar komma in. En kille hade i helgen arbetstiden 7.30-23 två dagar i sträck och jobbade sen 16-23 på måndagen. Det blir 36 timmar på tre dygn, alltså. En av tjejerna hade ett likande schema i somras och låg hemma i ryggskott. Andra sjukskrev sig i perioder…

  Sverige har inte så bra och tryggt som vi kanske vill se det. Budgeten har kommit och Alliansen säger att vi i alla fall ska klara skola, vård och omsorg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.