Bibeln/Är det crazy att älska Jesus?Vi berättar om tro

 

Sanningen är inte alltid bekväm att umgås med. Bibeln är ofta som ett rött skynke för många människor. Jag var på second hand idag och fick tag i två biblar som nu ingår i den samling jag har skaffat för att biblar en gång  kommer att vara bristvaror eller undangömda skatter.Va, kan det va sant?  Joodå, det kan bli sanning fortare än vi anar, så det skadar ju inte att förbereda… I bibeln står allt vi behöver veta om allting och där står om att följa Jesus och det står om att leva ett rättfärdigt liv och om att dö en gång och att dö frälst eller ofrälst. Bibelorden nedan berättar om död och om att vara skriven i Livets bok, det är man då man tillhör Jesus.

Sanningen är inte alltid bekväm att umgås med och biblarna finns i rött och svart och blått och dess sidor är antingen nya eller tummade många gånger, precis som nytt liv finns eller man kan se sargade människor och ledsna ansikten och ond bråd död. Det bästa är i alla fall att ha sitt namn skrivet i Livets bok och inte i Taxeringskalendern eller Kändistidningarna, eller Toplistan……….

*Rev 20:12  Och jag såg de döda, både stora och små, stå inför tronen, och böcker blevo upplåtna. Och jämväl en annan bok blev upplåten; det var livets bok. Och de döda blevo dömda efter sina gärningar, på grund av det som var upptecknat i böckerna.
Rev 20:13  Och havet gav igen de döda som voro däri, och döden och dödsriket gåvo igen de döda som voro i dem; och dessa blev dömda, var och en efter sina gärningar.
Rev 20:14  Och döden och dödsriket blevo kastade i den brinnande sjön; detta, den brinnande sjön, är den andra döden.
Rev 20:15  Och om någon icke fanns skriven i livets bok, så blev han kastad i den brinnande sjön.*

*Jag giver mig helt åt Jesus, Han är all min sällhets grund. Varje tanke, ord och handling, Varje dag och varje stund. Allt för Jesus, allt för Jesus, Varje dag och varje stund!*/M James

Uppenbarelseboken, den sista boken i bibeln handlar om att klargöra Jesu fullständiga identitet och att ge både varning och hopp till de troende.

Men, hallå, vad gör de icke troende då? Var ska de läsa om Jesus? Vill de läsa om Jesus och tro?  Går det att se på Tv? Hur ska de få reda på det  glada budskapet om ingen berättar? Och varför berättar man inte då? Jag berättar allt du vill veta- OM du vill veta.  Jesus är min bäste vän och han lever och kommer tillbaka.

Låter det crazy? Det är ännu mer crazy att vara utan honom, att inte  vilja känna honom!

/Maria 

vandra på den smala vägen med Jesus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.