Benjamin Freedman berättar om NWO- Den nya världsordningen. VEM och vilka drar i strängarna… och hela världen dansar.

NWO

downloadpuppet    Hela världen dansar efter  …vem…och vilka…

Amazing speech by Benjamin H Freedman a Jewish man who totally exposes the New World Order from it’s beginnings to what they have planned for the future.

NWO- Den nya världsordningen.  Här talar B Freedman om vad konspiration och hjärntvätt och NWO ÄR.
Lyssna och häpna- om du inte visste detta redan- och få en ny vinkel på hur vi lever idag och vad som redan var PLANERAT sedan LÄNGE.
Det kommer nu TIDER—- NEJ! DE ÄR REDAN HÄR! som kommer att få världen att raseras.

Ser du vad om sker i världen NU? Ja nu skyller ALLA på D Trump, men man kanske ska se efter VAD SOM VAR Planerat INNAN han kom till makten! Vad sker? Det kan du nog lista ut om du läser bibeln!

/NamnlösMaria

 

 

8 thoughts on “Benjamin Freedman berättar om NWO- Den nya världsordningen. VEM och vilka drar i strängarna… och hela världen dansar.

 1. Hej F. Välkommen hit! Videon du nämner har jag inte i huvudet nu men ge mig länken så ska jag förklara. Det är ju den nya världsordningen som gäller sedan länge! Vi är slavar under eliten!
  Exposed betyder ju att de, eliten, inte bryr sig om att vi vet vilka de är, Rotschild-familjen m fl. Vad bibeln säger om Trump, ja det är många som försöker säga att det står om Trump i bibeln, men det är ganska långsökt, det kan komma någon efter Trump, som är den personen som man menar. Enligt Card-games, de korten (som finns på nätet) som visar på framtiden så skall/det verkar som om Trump skall bli skjuten och det skulle INTE förvåna mig, han upprör många samtidigt som det är märkligt att han gör FREEMASON tecken hela tiden han pratar inför kameran. Det gäller att hålla ögonen på många saker som sker nu, bl a hans och hans dotter o sons giftermål och konvertering till judaismen. Hmmm det sker mycket skumt.https://gospel.jesuslever.eu/category/katolicism-nej/ HÄR KAN du se allt jag samlat om katolicismen, och den är LIVSFARLIG. Påven vill styra över oss alla och har sina hejdukar jesuiterna som knähundar.. han är själv jesuit, läs om dem här:https://gospel.jesuslever.eu/?s=jesuiter här på sidan.
  Krucifixen/korsen är rent otäcka som jag såg på bilderna i länkarna.Sådana är verkligen inte bra att ha.
  Välkommen tillbaka hit och visa mig länken om videon du undrade över så skall jag förklara.Men du kan kolla om det är översättning i videon.
  Mvh Maria

  JESUS LEVER!!!

 2. Hej
  Kan du sammanfatta videon New world exposed?
  Vad säger Bibeln om Trump?

  Vad tycker du om katolikerna?

  Har märkt att det kommit ut nåt nytt Trinity krucifix med Fadern bakom Jesus, Sonen .Det är Fadern som är som ett kors
  http://www.ebay.com/itm/24-HOLY-TRINITY-WALL-CROSS-FATHER-SON-JESUS-SPIRIT-CRUCIFIX-Christian-Decor-/192093151767?hash=item2cb9a4e217:g:kJEAAOSw5cNYO0pj

  http://www.ebay.com/itm/NEW-10K-YELLOW-GOLD-CROSS-CRUCIFIX-PENDANT-MENS-LADIES-CHARM-3219-/251543693903?hash=item3a912c2a4f:g:mKQAAMXQ1ZhTh5JV

 3. Ok, tack, denna informationen står på You tube, då måste det vara så att det är någon som berättar hans tal.
  Benjamin H. Freedman 1961 speech
  Frankly speaking against Zionism in 1961: Benjamin H. Freedman speech at the Willard Hotel.
  Benjamin H. Freedman speech (UNEDITED VERSION!) 1961
  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.