Befolkningsutbytet i Sverige /Utan gränser

Så ville Gud ha det:

Apg 17:26Av en enda människa har han skapat alla människor och folk till att bo över hela jorden, och han har fastställt bestämda tider och gränser inom vilka de ska bo.

Interaktiv karta belyser befolkningsutbytet i Sverige

BEFOLKNINGSUTBYTET I VÄST 

PUBLICERAD IDAG 9:07

 – AV JAN SUNDSTEDT

Montage. Foto: Dimitris Avramopoulos/CC BY-SA 2.0/faksimil/demografie-europa

EU-kommissionären Dimitris Avramopoulos hälsar afrikanska flyktingar som ska transporteras till Sverige från Italien, 2015.

En interaktiv karta som tagits fram av Alternativ för Tysklands EU-parlamentariker Bernhard Zimniok visar på ett pedagogiskt sätt den demografiska utvecklingen i Sverige och Europa i stort mellan 2002 och 2020. Av denna framgår att invånare med utländsk bakgrund redan är i majoritet i flera kommuner och är på väg att bli en majoritet i många fler.

Siffrorna som kartan baseras på har tagits fram från officiella nationella register, och för den svenska datan är det siffror från SCB som har använts.

Man kan bland annat se att det 2002 endast fanns ett litet antal kommuner där över 30 procent av invånarna var av invandrarbakgrund – och att Botkyrka och Haparanda var de enda två kommuner där icke svenskar var i majoritet.

2020 har den demografiska uppsättningen ändrats markant och personer med utländsk bakgrund är också i majoritet i Burlöv, Malmö, Södertälje, Huddinge, Solna, Sundbyberg, Järfälla, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Sigtuna och Övertorneå, enligt kartan.

Antalet kommuner med över 30 procent invånare med utländsk bakgrund har också mångdubblats på samma tidsperiod och det är i storstadsregionerna som utvecklingen gått allra snabbast.

En stor demografisk förvandling skedde mellan 2002 och 2020. Foto: faksimil/demografie-europa.eu

På kartan kan man också filtrera via fem kategorier och välja att antingen visa den demografiska förvandlingen för hela befolkningen, alla över 65, kvinnor 14-44, män 14-44, eller barn under 14 år.

Enligt SCB är en person av utländsk härkomst någon som oavsett födelseland har en eller två utländska föräldrar. Tredje generationens invandrare räknas alltså som svenskar enligt statistiken, varför andelen med invandrarbakgrund av allt att döma är högre än den som presenteras på kartan.

I Sverige klassar det massmediala och politiska etablissemanget fortfarande det pågående befolkningsutbytet som en ”konspirationsteori”. Även på senare år har hätska drev dragits igång mot framförallt sverigedemokratiska politiker som uppmärksammat den snabbt förändrade demografin i landet.

Jan Sundstedt
jan.sundstedt@nyadagbladet.se

Ps 46:7Folken larmar, riken vacklar, han höjer sin röst – då smälter jorden.
Ps 46:11“Bli stilla och besinna att jag är Gud, upphöjd bland folken, upphöjd på jorden.”
Ps 96:5Folkens alla gudar är avgudar, men Herren har gjort himlen.
Ps 96:7Ge åt Herren, ni folkens släkter, ge åt Herren ära och makt!
Ps 96:10Säg bland folken: ” Herren är kung, världen står fast och vacklar inte. Han ska döma folken med rättvisa.”
Hes 32:9Många folks hjärtan ska jag bedröva när jag tillkännager din undergång bland hednafolken, för länder som du inte känner.
Hes 32:12Jag ska låta din larmande hop falla för hjältars svärd, alla de grymmaste bland hednafolken. De ska ödelägga Egyptens härlighet, och hela den larmande hopen ska förgöras.

Upp 22:2Mitt på stadens gata, på båda sidor om floden, står livets träd. Det bär frukt tolv gånger, varje månad ger det sin frukt, och trädets löv ger läkedom åt folken.

DETTA BIBELORD ovan TILLHÖR SLUTSCENERNA! VILL D U VARA MED ? LÄR KÄNNA JESUS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.