Barcelona-avtalet 1995 ger Islam rätt att styra här snart

Visste Du att Socialdemokraterna den 28 november 1995 skrev under Barcelonaavtalet? Ett avtal som ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen den dagen de är i majoritet! Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur eller tradition. Därför har heller aldrig muslimer fått avslag på tex moskebyggen, böneutrop, halalmat i skolor, bönerum på arbetsplatser osv. Sverige blir med nuvarande massinvandring Västeuropas första muslimska land.
Mer läsning https://www.s-sanningen.com/historia?fbclid=IwAR0RO4u2cjATjq3PVsLj6fYOSiHCqHp2cUqm7D2HhkYrRXP9YNc1Gmsyz9U

https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet?fbclid=IwAR0dKGg3Gm-xOf8seoqoB81odm3uBZ1n6k8L65LBtPq8T0yM2aXDSFrGFWk

SVERIGE I FRITT FALL!!!

Skärmdump av vad man gör reklam för ………..

5 thoughts on “Barcelona-avtalet 1995 ger Islam rätt att styra här snart

 1. Tack så mycket för komentar med länkar. Barcelonaavtalet har jag här på sidan m m, och jag vet att de röstar på soc. Det är inte märkligt att det ser ut som det gör, eller hur! ska se på länkarna snarast. tack ska du har. Hör gärna av dig, berätta lite. /Maria

 2. Tack så mycket för komentar med länkar. Barcelonaavtalet har jag här på sidan m m, och jag vet att de röstar på soc. Det är inte märkligt att det ser ut som det gör, eller hur! ska se på länkarna snarast. tack ska du har. Hör gärna av dig, berätta lite. /Maria

 3. Socialdemokraterna har nära samarbete med islamister och överenskommelse med SMR att kvotera in islamister i riksdag kommuner och landsting, SMR har koppling till Muslimska Brödraskapet och S har genom Tro och Solidaritet samarbete med Ibn Ruschd och Islamic Relief som SÄPO varnat för länge liksom terrorforskaren Magnus Ranstorp gjort, men S värnar om dessa islamister för de får ju lovade röster av dessa. Läs om överenskommelsen nedan.
  https://www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet

  Läs verser ur koranen som jag kopierat i mitt blogginlägg nedan och lyssna på före detta islamister som berättar om islam.

  https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

  Läs Barcelonaavtalet i text i denna länk.
  https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet

 4. Hej Jag anser fortfarande att mycket av detta är så stor sanning att det får stå kvar här, om du inget vet om t ex depopulation så är det inte konstigt att du reagerar på Barcelona-avtalet. Jag har läst så mycket om detta och jag anser att det är rätt, för t ex Stefan Löfven, Annie Lööf och framförallt Reibfeldt är några som verkligen gått elitens vägar och därför har vi denna situaion i Sverige för en är framtriggad, den är från mångkulturens 1975:s avtal. m m- Öpnna era hjärtan sade Reinfeldt 2014, känner du igen det?https://corneliadahlberg.wordpress.com/2019/06/30/pia-hellerz-om-barcelonaavtalet/ Jag anser inte att det är blufftexter. /MAria

 5. BLUFFTEXT SPRIDS TILL HUNDRATUSENTALS PÅ FACEBOOK
  – NEJ GÖRAN PERSSON (S) HAR INTE LOVAT ATT ISLAMISERA SVERIGE

  Det sprids hela tiden olika blufftexter om det s.k. Barcelonaavtalet i sociala medier och en stor mängd personer har kontaktat denna sida med frågor. Blufftexterna går ut på att statsminister Göran Persson (S) 1995 skrev på ett hemligt avtal som går ut på att islamisera Sverige och att avtalet syftar till ökad flyktingmottagning – men det är givetvis helt fel.

  I andra versioner ges Ingvar Carlsson, Stefan Löfven och Annie Lööf skulden och en mängd felaktig fakta, bluff och påhitt varvas med info om att staten i konspiration med media försöker lura svenska folket. Texten innehåller även en del korrekt information, tex oro för att det inte minst i förorterna finns parallellsamhällen där kvinnor och flickor diskrimineras. Det är ett vanligt bluffknep att varva en massa lögner med några få sanningar för att få lättlurade personer att tro att hela texten är sann – vilket är fel.

  ANALYS
  Texterna är en bluff och många konton som sprider dem är fejkkonton. Att texterna varvats med en del korrekt information gör att många inklusive vanligt hederligt folk som med rätta känner oro för det växande parallellsamhället går på bluffen.

  Barcelonaavtalet slöts 1995 och avser bl a mänskliga rättigheter och tillväxt och har idag uppgraderats till Medelhavsunionen vilket framgår här http://ufmsecretariat.org/ och här https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/proposition/europa-medelhavsavtalet-mellan-europeiska_GM0357 . Samarbetet har utvecklats sedan dess och fokuserar idag på tex klimat- och energifrågor.

  ✅ Ja, integrationen har till stora delar fungerat dåligt – t.o.m. mycket dåligt – och alla partier har lagt fram nya förslag kring det. Det finns mycket att göra när det gäller negativ religiös påverkan som även ofta är olaglig och drabbar framförallt kvinnor och unga men även män. Inte minst i förorterna.
  ✅ Nej, det hjälper inte att sprida blufftexter fyllda av felaktigheter, lögner och påhitt.
  ✅ Nej, Barcelonaavtalet gick inte ut på att islamisera Sverige eller öka flyktingmottagningen utan tvärtom minska flyktingmottagningen genom ökad tillväxt och utbildning mm.
  ✅ Om du har ”vänner” som ideligen sprider blufftexter, säg till vännen att det är bluff och hjälper inte det tag bort vännen från din vänlista. Men tag gärna en fika med vännen istället så att den inser att ni fortfarande kan vara vänner i verkligheten och att det finns en riktig värld utanför Fakebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.