Barcelona-avtalet 1995 ger Islam rätt att styra här snart

Visste Du att Socialdemokraterna den 28 november 1995 skrev under Barcelonaavtalet? Ett avtal som ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen den dagen de är i majoritet! Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur eller tradition. Därför har heller aldrig muslimer fått avslag på tex moskebyggen, böneutrop, halalmat i skolor, bönerum på arbetsplatser osv. Sverige blir med nuvarande massinvandring Västeuropas första muslimska land.
Mer läsning https://www.s-sanningen.com/historia?fbclid=IwAR0RO4u2cjATjq3PVsLj6fYOSiHCqHp2cUqm7D2HhkYrRXP9YNc1Gmsyz9U

https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet?fbclid=IwAR0dKGg3Gm-xOf8seoqoB81odm3uBZ1n6k8L65LBtPq8T0yM2aXDSFrGFWk

SVERIGE I FRITT FALL!!!

Skärmdump av vad man gör reklam för ………..

7 thoughts on “Barcelona-avtalet 1995 ger Islam rätt att styra här snart

 1. Hej, jag tror inte att det kan ske. Det är för mycket och för många suspekta saker i detta och det är för brottsligt. Se detta om vissa som bestämmer i Sverige, vi är i ww3 nu. såg detta nyss på FB LÄS DETTA: Viktigt!!! Trafficking och insideraffärer?! Wallenbergs Aleris hade hela asylverksamheten färdigorganiserad och redo inför Syrienkonflikt och flyktinginvasionen till Sverige.
  Man vet att Sverige skall kollapsa och den kollapsen är planerad av globalist-elit, och i denna elit ingår Wallenbergklan. De ser sina affärsmöjligheter på vägen under tiden att denna plan framskrider.
  Man hade som globalistaktör och tongivande Bilderbergare fullständig kontroll av och insyn av vad som komma skulle då man själv var aktiv i planering och händelseutveckling. Detta i samförstånd med svenska regeringen och övriga i 7-klövern.
  Globalistelit hade detta uppgjort med svensk regering redan innan 2012. Statsminister Reinfeldt skröt 2012 om att man bistått syriska moderata islamistiska rebeller med 110 skattemiljoner. (I SVT presenterades detta som demokratibistånd!?)
  Utöver detta- på regeringskansliets sida kan man läsa: “Sverige har bidragit med 3,2 miljarder SEK i humanitärt stöd sedan konflikten inleddes 2011 och är därmed bland de största givarna.” (Till vilka dessa miljarder fördelats har jag fn inga uppgifter om.) Svensk regering finansierade i princip syrienkonflikt och flyktingvågen till Sverige.
  Reinfeldts “Öppna era hjärtan” 2014, följdes så av den stora “flyktinginvasionen”. Efterföljande statsminister Löfven basunerade ut “Mitt Europa bygger inga murar” hösten 2015.
  Wallenberg visste att merparten skulle söka sig till Sverige med världens mest generösa bidragssystem. Och också för att många Syrier hade släkt i landet. Dessutom är man lierad med George Soros. Via en av sina finansinstitutioner förvaltar man Soros gigantiska Quantumfond. Och Soros via sin organisation Open Society spred information via broschyrer och på internet om hur att ta sig till Europa, om hur att få asyl och om vilka förmåner respektive europeiska nation hade att erbjuda. Sverige hamnade i topp som favorit för migranterna så klart och hit kom dom! Folk öppnade sina hjärtan och Aleris öppna plånbok fylldes.
  Detta kan kallas för en “insider-affär”. Detta kan anses vara planerad “human trafficking”. Aktörena i sexbranschen i Europa gör samma sak- man skaffar affärslokaler, sedan forslar man in individer från utsatta länder. Och i lokalerna tjänar man pengar på dem.
  Wallenberg – Så funkar det: sälj vapen – bidra till krig- skapa flyktingar- och när de som förväntat kommer – Wallenberg, med sitt bolag Aleris, redo att tjäna miljardbelopp på flyktingarna. Det kan ses som samma cyniska affärsmetod- destruktionskapitalism som Soros praktiserar.
  Statsminister Löfven är sedan länge nära knuten till Wallenberg. Som Metalls ordförande fungerade han som lobbyist för Wallenbergs bolag- 2008 Danmark, 2010 och 2013 Brasilien, 2013 Sydafrika.
  Som statsminister fortsatte han som lobbyist för Wallenberg. 2016 åker statsminister Löfven med Marcus Wallenberg i dennes jetplan till Saudiarabien för att göra vapenaffärer.
  2017 åker statsminister Löfven med handelsdelegation till Iran. De bolag som följde med på besöket var Wallenbergs Investor-dominerade ABB, Astra Zeneca, Ericsson, SEB, Wallenberg Foundation.
  (Övr. deltagare: Danske Bank, Envac, Nordea, Sandvik, Scania, Tetra Pak Iran, Volvo Cars, Volvo, International Council of Swedish Industry, Monsson Energy, Bombardier Transportation. Dock inga fackförbund med.)
  “Staten och kapitalet, dom sitter i samma båt…”
  (Blå Tåget/ cover: Ebba Grön)
  God natt Sverige!

  Mvh Annika GC.

  Läs vidare!
  “Wallenberg täljer guld på krig och flyktingkatastrof i krigens kölvatten”, Newsvoice, K. Reporter – 6 Oct, 2015
  Saxat:
  “Wallenbergägda Aleris fakturerar kommunen upp till 84 000 kronor i månaden för att låta en familj ta hand om ett ensamkommande flyktingbarn. Och största delen av ersättningen går till Aleris – inte till familjen. Kommunen medger att det finns risk för att man betalar överpris.” Publicerad 2015-10-14, SvD, Carolina Neurath, Frida Sundkvist
  “En enkel lägenhet för 60 000 kronor per månad. Så mycket tar Wallenbergägda Aleris betalt av kommunen för att inhysa en flykting.” SvD, Publicerad 2015-09-30,Frida Sundkvist, Carolina Neurath
  “Aleris, som ägs av Wallenberg-kontrollerade Investor, uppmärksammas för att hyra ut så kallade utslussningslägenheter i Mölndal för över 60000 kronor i månaden till ensamkommande flyktingbarn.
  Den lönsamma affärsidén är att erbjuda kommunerna lägenheter för att kunna integrera de ensamkommande i samhället. För upp till 2020 kronor per dygn erbjuds förutom lägenhet bland annat mat, fritidsaktivister, ”coach” och telefonberedskap dygnet runt.
  De höga priserna kan Aleris ta ut bland annat eftersom det råder bostadsbrist. Kommunen, som är skyldig att hitta boende åt de ensamkommande flyktingbarnen, har lagen om offentlig upphandling att följa, och får således ta de bud som finns. Den för flyktingbarnen så viktiga integreringsprocessen blir för Aleris ytterligare ett sätt att göra profit.
  Wallenbergs Investors vd Johan Forsell säger i en intervju med SvD Näringsliv att han ser positivt på att bolaget tjänar pengar på nödställda och försvarar vinsterna.” Proletären, 14 OKT 2015 A. ELIASSON.
  Saxat från ovan FB-posts kommentarsfält:
  Anna Björkman: “Kanske ska tillägga att wallenberg sitter som rådgivande i regeringen, och som rådgivare i den kärna där de verkliga besluten fattas, han har än aldrig fått avslag på det han krävt, inklusive att svenska skattepengar numer går till seb och inte sbab, räntan.. well gissa vart deras bonusar kommer ifrån. Den räntan var tidigare öronmärkt för underhåll, utbildning och infrastruktur. han var tongivande och drivande i att skriva in eu i grundlagen, att acceptera nato, och ge dom carte blanche… och naturligtvis utförsäljningen av de statliga tillgångarna… och avvecklingen , demonteringen av välfärdssystemet…men vad som talas tyst om är…att efter det att sveriges guld hämtats från bodens fästning är det puts väck…..detta är bara några av alla de saker som försegår kring denna familj.”
  Jan-Ola Gustafsson: “Superkapitalisterna Wallenberg är i praktiken med och FORMAR Sveriges regeringspolitik. Glöm inte att frimurarna kung Gustav V, Marcus Wallenberg sr. och socialdemokraten Hjalmar Branting under och efter VK1 gjorde Sverige till en synarki istället för en demokrati. En synarki är ett styrelseskick där den politiska makten, storfinansen och det dominerande näringslivet i samförstånd formar den politik som ska genomföras. För att detta skulle fungera så skapade man en perversion av demokrati som vi har i Sverige sedan dess och som kallas ”representativ demokrati”. I en sådan utser partiledningen de kandidater som lanseras på valsedlarna och har då garantier för att dessa agerar lydigt då olika anbefallda beslut ska fattas. Detta har otaliga gånger visat sig att inte motsvara varken givna vallöften eller den folkvilja som uttryckts i valen. För att begripa hur detta gick till så måste ni skaffa och läsa boken ”Sverige, en synarkistisk modell” av Tore Fredin. Utan kunskap om hur Sverge styrs bakom kulisserna så bidrar du till din egen och Sveriges fördärv.” /Maria hälsar!

 2. Tack så mycket för komentar med länkar. Barcelonaavtalet har jag här på sidan m m, och jag vet att de röstar på soc. Det är inte märkligt att det ser ut som det gör, eller hur! ska se på länkarna snarast. tack ska du har. Hör gärna av dig, berätta lite. /Maria

 3. Tack så mycket för komentar med länkar. Barcelonaavtalet har jag här på sidan m m, och jag vet att de röstar på soc. Det är inte märkligt att det ser ut som det gör, eller hur! ska se på länkarna snarast. tack ska du har. Hör gärna av dig, berätta lite. /Maria

 4. Socialdemokraterna har nära samarbete med islamister och överenskommelse med SMR att kvotera in islamister i riksdag kommuner och landsting, SMR har koppling till Muslimska Brödraskapet och S har genom Tro och Solidaritet samarbete med Ibn Ruschd och Islamic Relief som SÄPO varnat för länge liksom terrorforskaren Magnus Ranstorp gjort, men S värnar om dessa islamister för de får ju lovade röster av dessa. Läs om överenskommelsen nedan.
  https://www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet

  Läs verser ur koranen som jag kopierat i mitt blogginlägg nedan och lyssna på före detta islamister som berättar om islam.

  https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

  Läs Barcelonaavtalet i text i denna länk.
  https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet

 5. Hej Jag anser fortfarande att mycket av detta är så stor sanning att det får stå kvar här, om du inget vet om t ex depopulation så är det inte konstigt att du reagerar på Barcelona-avtalet. Jag har läst så mycket om detta och jag anser att det är rätt, för t ex Stefan Löfven, Annie Lööf och framförallt Reibfeldt är några som verkligen gått elitens vägar och därför har vi denna situaion i Sverige för en är framtriggad, den är från mångkulturens 1975:s avtal. m m- Öpnna era hjärtan sade Reinfeldt 2014, känner du igen det?https://corneliadahlberg.wordpress.com/2019/06/30/pia-hellerz-om-barcelonaavtalet/ Jag anser inte att det är blufftexter. /MAria

 6. BLUFFTEXT SPRIDS TILL HUNDRATUSENTALS PÅ FACEBOOK
  – NEJ GÖRAN PERSSON (S) HAR INTE LOVAT ATT ISLAMISERA SVERIGE

  Det sprids hela tiden olika blufftexter om det s.k. Barcelonaavtalet i sociala medier och en stor mängd personer har kontaktat denna sida med frågor. Blufftexterna går ut på att statsminister Göran Persson (S) 1995 skrev på ett hemligt avtal som går ut på att islamisera Sverige och att avtalet syftar till ökad flyktingmottagning – men det är givetvis helt fel.

  I andra versioner ges Ingvar Carlsson, Stefan Löfven och Annie Lööf skulden och en mängd felaktig fakta, bluff och påhitt varvas med info om att staten i konspiration med media försöker lura svenska folket. Texten innehåller även en del korrekt information, tex oro för att det inte minst i förorterna finns parallellsamhällen där kvinnor och flickor diskrimineras. Det är ett vanligt bluffknep att varva en massa lögner med några få sanningar för att få lättlurade personer att tro att hela texten är sann – vilket är fel.

  ANALYS
  Texterna är en bluff och många konton som sprider dem är fejkkonton. Att texterna varvats med en del korrekt information gör att många inklusive vanligt hederligt folk som med rätta känner oro för det växande parallellsamhället går på bluffen.

  Barcelonaavtalet slöts 1995 och avser bl a mänskliga rättigheter och tillväxt och har idag uppgraderats till Medelhavsunionen vilket framgår här http://ufmsecretariat.org/ och här https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/proposition/europa-medelhavsavtalet-mellan-europeiska_GM0357 . Samarbetet har utvecklats sedan dess och fokuserar idag på tex klimat- och energifrågor.

  ✅ Ja, integrationen har till stora delar fungerat dåligt – t.o.m. mycket dåligt – och alla partier har lagt fram nya förslag kring det. Det finns mycket att göra när det gäller negativ religiös påverkan som även ofta är olaglig och drabbar framförallt kvinnor och unga men även män. Inte minst i förorterna.
  ✅ Nej, det hjälper inte att sprida blufftexter fyllda av felaktigheter, lögner och påhitt.
  ✅ Nej, Barcelonaavtalet gick inte ut på att islamisera Sverige eller öka flyktingmottagningen utan tvärtom minska flyktingmottagningen genom ökad tillväxt och utbildning mm.
  ✅ Om du har ”vänner” som ideligen sprider blufftexter, säg till vännen att det är bluff och hjälper inte det tag bort vännen från din vänlista. Men tag gärna en fika med vännen istället så att den inser att ni fortfarande kan vara vänner i verkligheten och att det finns en riktig värld utanför Fakebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.