Avfallet i../United i Malmö mm /United-trenden

Det kan vara bra att påminna sig om att avfallet i kristenheten fortsätter, därav dessa artiklar:

D Jakes and Joel Osteen Enrich Themselves in Jesus’ Name
http://www.youtube.com/watch?v=lGmLFSPkyhs
_____

Avfallet i kristendomen syns att vara stort i Sverige. Denna länk kommer från:

http://berndtisaksson.dinstudio.se/empty_191.html  Här kan du läsa hela artikeln och mycket mer om vad som sker nu,här handlar det om United i Malmö, på Jasmine´s sida:
-Hej, här kommer ett Super-Sunday-föredrag (29/8 2010) av Magnus Persson, United, Malmö. För att göra det rättvisa, så behöver du ju själv lyssna igenom allt. Det finns många röda flagg-varningar! Det är rörigt och snurrigt. Visst, kan Magnus ha ett och annat att förmedla som är tänkvärt. Men, det förbleknar ju då föredraget är fyllt av felaktigheter, snuskprat, raljerande och kraftuttryck!

Föredraget fyllt av sexskämt, kraftuttryck, snack om ”räcka-fingret-o-göra-djävulstecken-prat”, förlöjligande och bortförklaringar av Bibelns verkliga budskap om evigheten.

Magnus gör ’Fu*k-Up-tecknet’ med armarna! Magnus använder HEL**TET i helt fel sammanhang. Dvs att Magnus säger likadant, som icke-kristna använder uttrycken.

en.wikipedia.org/wiki/Fuck

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magnus har egen ”teologi” om att ’älska sig själv’ och översätter det med att älska ’LIVET’!

United har slogan: Love God – Love Life – Love People! Kan väl låta bra. Men, vad innebär det egentligen? Kärlek i Bibeln har många betydelser. Och VAD menar United med LIVET? Och att älska människor är också väldigt suddigt.

I Bibeln betyder “din nästa” detsamma som en närstående person. Och det är ENDAST Gud som kan fullt ut älska ALLA människor. Joh 3:16.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29/8 2010:

eng.united.nu/supersunday29aug?albumid=1010947&red…

Magnus läser ifrån Luk 10:27…och ca 2.15 > säger att ”i United har vi sammanfattat detta i Mission-Statement:

”Älska Gud, älska människor och älska LIVET”… (kommentar, i Bibeln står det ‘dig själv’ och ej ‘livet’)

Magnus berättar sen en stark historia ….men den passar inte in i övriga föredraget.

11.43..MagnusP säger: ”älska din nästa som dig SJÄLV – OCH det betyder att älska LIVET” (?)….klart jag vill älska livet… MEN det = nästan en förutsättning att du INTE är en kristen.. (?)..” (!!)

(kommentar, Magnus blandar ihop ”dig-själv” och likställer med ”livet”, vilket inte håller som förklaring…. Däremot att älska sig själv är viktigt för att också kunna älska sin nästa, det håller jag med om. Men ordet ‘dig-själv’ betyder INTE livet. Blir en mycket förvirrad översättning).

12.30 ”Gud har inte kommit för att ta livet ifrån dig, Han har kommit för att ge livet till dig…”..

”Jag har kommit för att ni ska ha LIV och LIV i överflöd… Johannes 10:10” (säger MP snabbt)..”de flesta vill nog älska LIVET, ja det tror jag….”..

(kommentar till att Magnus bara-snabbt-rabblar-Joh 10:10 och han tar endast upp halva versen! Och den versen handlar inte alls om ”att-älska-sig-själv”…. Första delen av vers 10 säger att ”tjuven kommer bara för att stjäla, slakta och döda!” Det läste inte Magnus upp. Och det går absolut icke att göra som Magnus – med flera – att endast rabbla upp en halv vers, som dessutom gör att inget stämmer)!…..

Magnus rabblar upp en massa situationer som gör att det INTE är lätt att älska/tro på Gud (!) och ”när du BER till Gud och DU får INGA bönesvar, då är det lätt att säga…” ….

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VARNING – VARNING. !!

Vad gäller svordomar och kraftuttryck som används av Magnus (även av Andreas Almlöf), så går det absolut inte att bortförklara. Magnus och Andreas väljer att säga-som-de-gör-på-exakt-samma-sätt-som-icke-kristna-gör!

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.