Att lyda Gud /Stå fast

 amazinglove-jesus-1.gif

Världen är så stor..och så många känner inte Jesus än. Jag skulle önska att flera människor inom kristenheten började lyda Gud på ett helt annorlunda sätt än på det sätt som många gör idag.

Att gå Guds väg innebär att vi inte kompromissar, och gör som andra vill, utan vi står fasta i vår övertygelse om att vi är på rätt väg. Aposteln Paulus kan vi lära mycket mycket utav. Han kompromissade aldrig! Han visste exakt vad det var Gud väntade sig av honom, och han gjorde det som Gud sade att han skulle göra.

I 2 Kor som Paulus skrivit står det om just dessa saker. Paulus var angelägen om att allt han gjorde skulle reflektera sanningen om Jesus. Vi får inte vara slarviga i vårt förkunnande, inte lata i att gå ut och berätta för människor om det som är det viktigaste i livet: Jesus Kristus och tron på honom.

Ja den kristne skiljer sig från världens människor. Den som är kristen ska ha bestämt sig för att hålla sig nära Gud och inte vika av på andra vägar.

I 2 Kor 7:1 skriver Paulus: Kära vänner, eftersom vi har dessa stora löften, så låt oss vända oss bort från allt som är fel, vare sig det har att göra med kroppen eller anden. Låt oss leva i sund gudsfruktan, och ge oss själva åt honom och ingen annan.

De löften Paulus talar om här är  de ord Gud sagt om att den kristne är ett Guds tempel, han är vår Gud, och vi är hans folk. (2 Kor:16-18)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.