Att lyda Gud /Omöjligt? Nej.

pray12s1.gif

“Jag ser upp mot bergen. Kan jag vänta mig någon hjälp därifrån? Min hjälp kommer från Herren, som har skapat himmel och jord. Han kommer aldrig att tillåta att du snavar och faller, för han vakar alltid över dig. Ja, han som bevarar Israel sover aldrig.” /Ps. 121:1-4

Problem är det många som har. Just nu har en vän till oss fruktansvärda problem, och i månader har vi väntat och bett… Och vi ger inte upp vår tro. För det finns en lösning på detta hemska, och HERREN kommer att visa oss.

Det är Guds ord som gäller och det gäller att lyda honom. Just nu är det kaos, och denna dagen har varit svår. Nu kommer natten och vi kämpar på imorgon igen för att komma närmare lösningen som GUD har. Kämpa på? Nej inte i egen kraft, i den kan vi inte göra något, utan bara stilla vänta på att Herren skall leda oss på rätt väg, till rätt människor och till en lösningen på ett elände som är så svårt.  Tack Gud för att du är med oss, tack för att du inte lämnar oss, och tack för att: FÖR GUD ÄR INGENTING OMÖJLIGT!

/Maria

Jag tackar dig Herre för denna natt då vi får sova och en ny dag då vi får skåda dig igen och dina svar som är de bästa, för du vet hur du vill ha det för oss alla Du vill också att vi ska stå fast i tro, hur mycket det än stormar..

One thought on “Att lyda Gud /Omöjligt? Nej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.