Att gråta äkta tårar/ Gud kallar

 fl169.gif

Vänder du Gud ryggen? Det har varit många många personer genom tiderna som inte velat veta av Guds kraft till frälsning och nytt liv. I Jesu död och uppståndelse har vi frälsningen och livet.

På Mose tid var det ett väldigt knorrande och en stor olydnad av folket. Folket kom inte in i löfteslandet på grund av att de satte sina egna viljor före Guds vilja.

Den människa är verkligen i farozonen som vänder Gud ryggen. Tänk så hemskt, att vilja göra sina egna “grejer” och låta sin egen vilja styra i stället för Guds vilja. Tänk om jag hade gjort likadant! Då hade jag ju gått fullständigt vilse i livet här på jorden, och inte fått det NYA livet! DÅ hade jag ju aldrig kunnat skriva om Tro.  …

Men Gud kom till mig, han frälste mig, han tog hand om mig och han visar mig vägen fortfarande efter över tjugo år. Jesus för oss ända fram till himmelen. Av kärlek och nåd finns frälsningen för alla människor.

Men många vänder Gud ryggen! Bristande tro eller ingen tro präglar många människor idag.

*Om ni hör Guds röst tala till er idag, så bli inte hårda och kalla som Israels folk när de gjorde uppror i öknen.” Hebr 3:15

Därför gråter en troende äkta salta tårar över människor: Människor går FÖRLORADE, i sin envishet att inte vilja känna Gud. 

2 thoughts on “Att gråta äkta tårar/ Gud kallar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.