Att följa Jesus

You might not feel the same way, but coming from utter satanic darkness, the light is the truth and the ONLY way to find true peace, purpose and acceptance.

Rom 11:33
O vilket djup av rikedom och vishet och kunskap hos Gud! Hur outgrundliga är inte hans domar, hur ofattbara hans vägar!
87 Encourage Quotes About Inspirational To Immediately Inspire 7
Det bästa jag gjort är att ta beslutet att följa Jesus, hela livet, till änden. Det bästa jag kan göra nu är att lita till 100% på att han tar hand om mig- ALLTID. Jag tackar honom även om jag inte förstår hans vägar för mitt liv, men jag anar och förstår vad han vill- Fullständigt tjänande. Gud kommer alltid att LEDA den troende på de rätta stigarna. Så ock med mig. /Maria
2 thoughts on “Att följa Jesus

  1. Hej Ulla, tack för ditt besök här.Javisst är det underbart med Jesus och att vara hans lärjunge även om det ofta är mer än tufft, men man lär sig att tro ännu bättre och att VETA att han har lösning på allt. Tack detsamma ha en fin välsignad dag! /Maria

  2. Ja, visst är det underbart att det håller att lita på Jesus hur omständigheterna än är. Han har allt under kontroll och gör inga misstag. Önskar dig en välsignelserik dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.