Att bli frälst /Jesus kommer

 frihet.jpg …Friheten finns i frälsningen…

Det händer en del i världen och i vårt samhälle..Det har varit en hel del mord den senaste tiden och det har varit en hel del av oro och undran och spekulationer och elände med ekonomin och annat, världen över.Tror DU att det är en tillfällighet? Tror du verkligen att “Allt är väl”?

Jag tror inte alls, rättare sagt, jag vet att allt inte är väl. Jag tror att det är värre tillstånd i världen än någonsin, och sedan får ju du tro vad du vill, men jag står kvar vid min åsikt. Varför jag gör det är för att jag läser dagligen i mn bibel, den är mitt rättsenöre och Guds ord ger sanningen.

Och eftersom Guds ord är sanning anser jag och många troende med mig att det som politiker och andra höjdare kommer med, det är inte den sanning som ett folk behöver.

Läser vi i 1 Thessalonikerbrevets kapitel 5 vers 1-   så står det följande:

När skall allt detta hända? (Jesu återkomst). Jag behöver egentligen inte säga något om det, kära bröder, för ni vet så väl att ingen känner till det. Herrens dag ska komma oväntat, som en tjuv om natten.

När människor säger: “Allt är väl, vi har lugn och ro”, då plötsligt ska olyckan komam över dem, lika plötsligt som värkarna sätter in hos en kvinna som ska föda barn.

Och dessa människor ska inte komma undan för det kommer inte att finnas någon plats där de kan gömma sig.” /1 Thess 5:1-3

Det är meningslöst att spekulera i Jesu återkomst. Tro aldrig på någon som tror sig veta detta. Men att vi lever i de sista tiderna, det kan du vara säker på. Till och med de troende skall bli överraskade, och är man en troende så vill det till att man levt så som Gud har velat.

Tänk om Jesus skulle komma tillbaka idag eller i morgon? I vilket tillstånd skulle han finna dig? Är du beredd att möta honom? Har du tagit emot frälsningens gåva?

Lev ditt liv så att du är beredd att möta honom när som helst.      …Alla behöver bli frälsta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.